Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Elmondjam neki vagy ne hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki vagy ne hogy mit érzek az exem iránt?

Figyelt kérdés
mèg szeptembertől kezdodött egy kapcsolatom. aminek pàr honap alatt vège is lett de nagyon szerettem, ő peddig àtb*szott. én egy ideig nem tudtam elfelejteni. most, rà ennyi időre tetszett meg egy fiu akivel össze is jöttem. de ma a rádioban meghallottam az exem kedvenc szàmjàt, amit egyfolytàba együtt hallgattunk...ès eszembejutott. elfogott a sírógörcs és jött hogy olvassam vissza a règi üzeneteinket. annyira eszembe jutott minden ès ugy èreztem megint h szeretem és kib*szottul fàj. de az uj baràtom is szeretem, mert màsképp nem jöttem volna vele össze. mit tegyek? hogy felejtsem el? vagy esetleg elmondjam neki h mèg vannak èrzèseim az exem irànt?

#ex #mèg szeretem
2017. júl. 11. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted, csak hiányolod. És ne mondj semmit, iszonyat rosszul esne neki. El fog múlni pár napon belül ez az erős érzés, pár hónap múlva meg a gyenge is.

Kitartás!

2017. júl. 11. 23:27
 2/2 anonim válasza:

Ugyan ez a helyzet velem is. Csak én 1 hónapja szakítottam vele és egyszerűen nem tudom elfelejteni, szerelmes voltam belé és az emlékekbe. Ezt hiányolom nagyon. Azt ,hogy átverte a búrám kevésbé :)

Azt tudom tanácsolni ,hogy legyél sokat a barátoddal, barátnőiddel, családoddal, mindig csinálj valamit ami eltereli a figyelmed róla. Nálam este jön rám a magány, és a hiány ezért próbálom TV-el vagy telefonozással lekötni magam, egyszer úgyis elalszom :) Tedd te is ezt szerintem.

20/F

2017. júl. 11. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!