Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 5 hónapja vagyok együtt. Amióta a suli elkezdődött, azóta nagyon fura velem. Napok óta nem is nagyon ír vissza Facebook-on meg alig akar hozzám szólni élőbe se nagyon. (Egy iskolába járunk) Reggelente mindig találkoztam vele de állandóan késett. Ez nem nagyon tetszett és én meg ugye ebbe belekötöttem , hogy számomra miért nem jó és reggelente mindig egy kicsit piszkáltam (játékos célzással) amit ő valószínűleg nem úgy érthetett, félreérthette. Meg akárhányszor próbáltam vele beszélni ő sose jött volna hozzám, hanem én mentem mindig mint valami pincsi. Tegnap már szinte nem is válaszolt amit írtam neki és csak látta az üzeneteimet. Felhívtam ma reggel és sokáig csörgettem de nagy nehezen felvette és a hangján úgy véltem, hogy ez volt a reakciója, hogy: "Mi a fenéért keres ez engem?" És ez csupán nem érdekelt már, hogy nem mentünk el közösen boltba meg minden egyéb de félre is irányított a hol létéről. Aztán ma nem mentem oda rögtön hozzá, hanem vártam 2 szünetet és utána mentem hozzá, hogy beszélni szeretnék vele. Mondta, hogy ez így nem lesz jó meg, hogy szünetet szeretne tartani pár napig. Én ezt nem hagytam annyiba és következő szünetbe beszélni szerettem volna vele és békét akartam neki nyújtani de ő ezt visszautasította és továbbá is szünetet szeretne. Szerintetek hagyjam vagy ne hagyjam? Vagy esetleg van neki egy másik fiúja és emiatt? (15/L és 16/F)

2017. szept. 14. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, minél hamarabb szerezz jobbat. :)
2017. szept. 14. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!