Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a barátomnak? Fiúk ez nálatok mikor van?
Sokszor mintha unná a velem töltött időt. Nem tudok vele úgy beszélgetni, nem tudom elmondani neki a problémáimat, mert úgy reagál mintha nem nagyon izgatná a dolog. Mintha már szexuálisan se vonzódna úgy hozzám, mint pl 2 hónappal ezelőtt. Lehet, hogy én változtam meg..Kevesebbet szexelünk, mindig azt mondja hogy verjem ki neki, vagy Sz.pjam le, de sokkal jobban örülnék annak, ha ölelkeznénk, csókolóznánk és felizgatnánk egymást, aztán szexeljünk. Mivel kevesebb a szex rossz a hangulatom is. Lassan egy éve vagyunk együtt. Mi lehet a baja? Volt idő amikor imádott, nagyon hiányoztam neki, ha meglátott megkívánt, de mostmár nincs ez. Tudom, hogy szeret még, bár sok jel arra utal, hogy mégsem, és ha meg is kérdőjelezem ő szemfogatással reagál rá. Kétségbe vagyok esve. Miért nem szeret úgy mint régen? Nem mondja, hogy mire vágyik, van ötletetek, hogy mivel hívhatnám fől magamra a figyelmét?
Kort is írjatok légyszi
18L
3. vagyok
legalábbis én akkor viselkednék így 22/F
Szia
Osztom amit előttem írtak. Valószínűleg kihűlt benne ez a dolog. Tudom hogy most ezt akarod legkevésbé hallani / olvasni. Én is így voltam az első barátnőmmel. Bár ott voltak más problémák is. Dobd fel neki hogy szakítasz vele ha nem fog változni. A reakciója sok mindent elárul.
23/F
De szeretem mikor a TINI kategóriában a szex a téma egyik közpotja........:D
Mi honnan tudjuk, mi baja? Talán őt kellene megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!