Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi baja lehet a fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a fiúnak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban,aki meghívott a szülinapi bulijára és el is mentem.Ott elkezdett nyomulni,simogatni,de én ezt nem nagyon akartam.Aztán másnap már meg se várt,el se köszönt.Az iskolában látom hogy néz rám,de kerül.Biztos hogy van valami baja,kérdeztem is hogy mi,de azt mondta hogy nincs semmi,osztálykiránduláson már rám sem nézett és flegmázott,bunkó volt pedig én meg akartam vele beszélni.Az egyik haverom elhívta egy buliba,de azt mondta hogy nem jön el ha én is ott leszek....Szóval most azért haragszik mert nem akartam vele összejönni?16/L
2016. jún. 13. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Le is írtad a választ, minek kérdezed meg? o.O Nem értelek :D
2016. jún. 13. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:
hát de most komolyan..ha nem akar vele összejönni valaki ,bunkóznia kell meg kerülni?még 2 évig osztálytársak leszünk..
2016. jún. 13. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az a baja hogy szégyelli magát, rosszabb esetben pedig besértődött hogy nem hagytad megdugatni magad vele.
2016. jún. 13. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

#3-as +1

Szerintem is beégett, és most így kompenzál. Próbál úgy tenni, mintha nem is érdekelnéd, így jobban jön ki a dologból, legalábbis ő ezt hiszi. :)

2016. jún. 13. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, bár nekem szerencsére nem az osztálytársam a srác. Az én esetemben 2-3 hónapig duzzogott aztán lenyugodott és újra normálisan beszélgetünk :)
2016. jún. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!