Jól gondolom, hogy ennek a fiúnak inkább saját magával van baja, mint velem?
Lány vagyok, gimnazista. Van az osztályomban pár ember, aki kezdettől fogva nem szimpatikus, de én úgy voltam vele, hogy nem kötök beléjük. Sajnos ők nem így gondolták: ők úgy gondolták, hogy ha állandóan kötekednek, az a megoldás (dobálnak, felhívják a tanár figyelmét, hogy én még nem voltam a táblánál, hangosan nevetnek azon, amit mondok). Eredetileg csak az a bajunk egymással, hogy nagyon mások vagyunk, más a stílusunk és a világlátásunk, az értékrendünk. De mint mondtam, én úgy voltam vele, hogy nem kell hozzájuk szólni, és kész. Mostanra viszont az osztálynak kb. a felét megfűzték, hogy álljanak melléjük, olyanokat is, akikkel soha egy szót sem beszéltem. Amúgy nem vagyok kiközösítve, megvan a saját baráti köröm.
van egy fiú, akivel SOHA NEM BESZÉLTEM az évek alatt, és ez a 4. évünk. Ő soha semmiből nem tanul, ezt hangoztatja is (egy-két tárgyból elég okos, szerintem titokban tanul). Bármit csinálok facebookon, mindenhez hozzászól, és azonnal. Mint aki ott ül, és várja. Töröltem is az ismerőseim közül, őt is meg a legtöbbeket. De az osztály csoportjában látom az írásait. Direkt mindenhez hozzászól, amihez közöm van. Először akkor vettem észre, hogy utál, amikor egy osztálykiránduláson kövérnek nevezett. Nagyon megdöbbentem, mert nem tudtam, hogy baja van velem, hiszen nem is beszéltünk azelőtt. Az vált az imidzsévé, hogy sose tanul, nem veszi ki a részét semmiből, órán nem jelentkezik, nem megy versenyekre, meg semmi ilyesmi. Beszólogat, a tanárokkal szemben is laza. (Csak viszonylag, mert elvileg jó suliban járunk, nálunk azért olyan nagyon nagy szemtelenségek nincsenek szóval ahhoz képest.) De ha felszólítják, nem buta. Szerintem titokban tanul.
Utolsó, vagy trollkodsz, vagy tévedsz.
Azért gondolom, mert az osztályban vannak amúgy barátai, a fiúk a kedvelik, a lányok vagy kedvelik, vagy tesznek rá.
biztos azért kövérezett le, mert féltékeny. vagy csak gerjed a húsosabb muffokra és így próbálja magába fojtani, mert manapság a vékony a sztenderd. én se járok versenyekre például, nem csinálok semmit, tanulni viszont szoktam TITOKBAN. de a facebook hidegen hagy.
elnézést a helyesírási hibákért
"Ezer éves alapszabály hogy buta tinifiúk annak a lánynak "húzzák a haját" aki tetszik nekik. "
Persze. Akit meg megszeretnek, azt meg is ütik. És végül ha szerelmesek lesznek, akkor azt a nőt félholtra rugdossák. Mert a fiúk így mutatják ki a vonzalmukat. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!