Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha olyan kérdéssel állna elétek a barátnőtök hogy válassz ő és a család között?
Kicsit hiányosak az információk. Nyilván valami miatt kéri ezt, vissza kellene emlékezni, hogy voltak-e konfliktusok közte és a családtagjaid közt, vagy kinézik esetleg maguk közül vagy ő nem fogadja el őket vagy bármi.
Mert képzeljük el ezt a kérdést úgy, hogy például édesanyád naponta tizenkétszer hív fel és te akkor is felveszed neki a telefont és beszélsz vele félórát, ha a barátnőddel fekszel az ágyban. Vagy nem mosdanak a családtagjaid és hajléktalan szag van a lakásban, de Te velük akarsz élni nyugdíjaskorodig. Vagy le van beszélve egy romantikus hétvége/vacsora, de felhív a nagynénéd, hogy meg kéne etetni a kutyáját és te rögtön odarohansz. Vagy gúnyolódnak a barátnődön és Te kórusban röhögsz velük. Szóval vannak olyan szituk, amikor észszerűen hangzik el egy ilyen kérés, ezért meg kellene osztanod több információt erről.
Nem mindegy, milyen a családod. Lehet ő kívülállóként jobban rálát dolgokra, mint te.
Én habozás nélkül a páromat választottam anno, mert a "családom" akkora egy szar, hogy az valami hihetetlen. Felőlük meg is halhattam volna, folyamat leszóltak, bántottak, stb., semmi szeretetet nem kaptam tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!