Titeket is zavar, ha folyton azt kérdezik tőletek az ismerősök, családtagok, hogy miért nincs még barátotok/barátnőtök?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 14:50
1/9 anonim válasza:
Igen. Ez egy olyan lehetetlen kérdés. Mégis milyen választ várnak rá?
Csúnya vagyok, senkinek nem kellek?? :D
2/9 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy "Mert homoszexuális vagyok." -és egyből békén hagynak, nincs több kérdés. :DDD
3/9 anonim válasza:
Engem semmi se. Főleg ez. Had tudják.
Válaszolok, majd mondom, már válaszoltam. Többé nem kérdezik.
4/9 anonim válasza:
Engem zavar.
Én mindig annyival lezárom,hogy a mai fiúknak,mert férfinek kevés mondható. Nincs életcélja 26-28 évesen,meg randizgattam,de nem jött össze semmi.
Majd ha lesz vmi úgy is mindenki tudni fog róla.
Alapjáraton nem értem a kérdést,nekem is elég szembesülnöm pl munkahelyen ahol mindenki párkapcsolatban és külön élnek a szülőktől. Én meg szülőkkel otthon 24 évesen, és még a 21 éves húgom is albérletben lakik a barátjával.
24/L
5/9 anonim válasza:
szerencsére nincs ilyen tapintatlan ismerősöm.
6/9 Blade Bone válasza:
Én kérdező/csesztető szerepben szoktam lenni inkább. Így tőlem nem merik megkérdezni. :D
7/9 anonim válasza:
Ilyenkor kérdezek a szexuális életükről.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem vagyok egyedül. :D
2016. nov. 26. 16:49
9/9 anonim válasza:
Én annyival le szoktam tudni, hogy ha kérdezik, hogy miért nincs, hogy "csak." :D Miután látják rajtam, hogy nem vagyok túl közlékeny a témában, nem kérdeznek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!