Este, éjjel váratlanul ismerősök, szomszédok "lepnek meg". Titeket is zavar?
Zavarna, ha előfordulna, szerencsére ilyen még nem volt.
De ha rendszeres lenne, akkor biztos, hogy 7 óra után nem lenne bekapcsolva a csengő, és legfeljebb rezgőn lenne a telefon.
Elöre bejelentés nélkül nem jön/jöhet senki és mindenkinek
megmondtuk, hogy 8 után ne hívjanak.
De igazán eszébe sem jut egyetlen ismerösnek sem ilyen ötlet.
engem nem izgat.... este 8kor lenémítom a telefonomat. max anyámnak veszem fel, mert annak oka van, ha ő keres ilyen későn... de munkával kapcsolatban 8 után nem kereshet senki, a főnököm se. munkaidőben mondja meg amit akar.
este szeretek ellenni, nézni egy filmet meccset, vagy barátnőmmel lenni... nem érdekel senkinek a problémája. szomszédokkal se nagyon beszélek, köszönünk, és ennyi...
Mi anyuval este tíz után szoktunk telefonon beszélni, mert mindketten akkor érünk rá :)
Néha keresnek ismerősök később is, de csak mert tudják, hogy hajnali 1-2-ig minden nap fent vagyok.
Én viszont kint tartom a telefonom a konyhában, mert onnan még meghallom ha csörög, de a férjem nem ébred fel rá.
Az ő ismerőseinek némelyikét meg kellett kérni, hogy 9 után már ne zavarják, mert sokszor akkor hívogatták, amikor beesett az ágyba egy hosszú nap után.
Szóval relatív, engem, mint éjszakai bagolyt nem érdekel, de a férjemet nagyon is.
A személyes látogatás más, este 8 után már senkit nem szoktam beengedni ha nem kényszerhelyzetről van szó, mert olyankor szeretünk nyugiban lenni.
Zavarna, de hála égnek ilyen még soha nem volt.
Mondjuk én nagyon egyszerűen megoldanám a dolgot, mert a telefon este úgyis ki van kapcsolva, nem tudnak hívni, az ajtót meg este 8 után nem nyitnám ki senkinek ha csöngetnének. Majd visszajönnek reggel, ha fontos, vagy hagynak ott egy cetlit. :D
Csak egy esetben engedném, hogy este zavarjanak, ha égne a ház. De akkor meg úgyis ordibálnának, börömbölnének az ajtón, nem nyugisan csengetnének, aztán elsomfordálnának. :D
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!