Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Csendháborítás, rendőri...

Csendháborítás, rendőri intézkedés, panel. Lehet jogi következmény?

Figyelt kérdés

A szomszéd minden este kb 23:00-ig illetve 0:00-ig hangosan nézi a tv-t amiben beszélgetnek, vagy robbantgatnak.

Ő munkanélküli nem csinál semmit csak a tv-t nézi egész nap.

Én dolgozom. reggel kelek és este csendben szeretnék nyugovóra térni, de a zajtól nem lehet.

Ha hívok rendért és észreveszi akkor lejjebb fogja halkítani a tv-t, így nem tudom bizonyítani a rendérnek. mit tegyek?

2014. nov. 4. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg átcsengetni hozzá és megkérni hogy halkítsa le? (első körben)
2014. nov. 4. 22:25
 2/14 A kérdező kommentje:
az nem segített, el is küldtem a francba...
2014. nov. 4. 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Panelban hogy veszi észre, hogy jön a rendőr, ha hangosan TV-t néz?

Próbálj meg akkor baromi nagy zajt csinálni, amikor ő alszik. Csak észreveszi magát!

2014. nov. 4. 22:51
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha kihívod a rendőrt, az becsenget hozzá és felszólítja hogy csendesítse le a készüléket. Amúgy meg hogy venné észre a rendőrt? :D Nyugodtan hívd ki, semmilyen jog következménye nem lesz. Pat.kány egy szomszédod van.
2014. nov. 4. 23:17
 5/14 anonim ***** válasza:
96%
nyomd le a biztosítékot a villanyóra szekrényben
2014. nov. 4. 23:17
 6/14 anonim válasza:
24%
Hogy érted,hogy nem segített,hogy megpróbáltad megkérni? Esetleg a füldugó is megoldást jelenthet. Vagy te is benyomod a tévét halkan és úgy alszol el,időzítővel.
2014. nov. 4. 23:19
 7/14 A kérdező kommentje:

csak attól tartok ha jön a rendőr akkor ő nem fogja úgy venni mintha hangos lenne.

a folyosóról is lehet hallani azért valamit, de inkább pont az én szobámba kellene hogy a rendőr bejöjjön és meghalgassa hogy mennyire idegesítő.

ha mondom neki h jöjjön be bejön? :D

2014. nov. 4. 23:20
 8/14 A kérdező kommentje:
füldugó? még én dugjam be magam? kész vagy utolsó!
2014. nov. 4. 23:21
 9/14 anonim válasza:
51%

Sokan szarnak a másikra rá manapság.

Minden este rendőrt hívsz ha hangosan tévézik? :O

Ezért írtam a füldugót.

2014. nov. 4. 23:27
 10/14 A kérdező kommentje:
rendőr nem fog nekem minden ste kijönni, vagy ha igen valakit megbüntetnek, és nem én szeretnék az lenni
2014. nov. 4. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!