Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Csendháborítás, rendőri...

Csendháborítás, rendőri intézkedés, panel. Lehet jogi következmény?

Figyelt kérdés

A szomszéd minden este kb 23:00-ig illetve 0:00-ig hangosan nézi a tv-t amiben beszélgetnek, vagy robbantgatnak.

Ő munkanélküli nem csinál semmit csak a tv-t nézi egész nap.

Én dolgozom. reggel kelek és este csendben szeretnék nyugovóra térni, de a zajtól nem lehet.

Ha hívok rendért és észreveszi akkor lejjebb fogja halkítani a tv-t, így nem tudom bizonyítani a rendérnek. mit tegyek?

2014. nov. 4. 22:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Nem büntetnek meg téged még ha minden éjjel rendőrt hívsz rá,csak épp nem jó.

Az meg jó kérdés,hogy ha nekik sem nyit ajtót mivel hangosan tévézik akkor mit tesznek,lehet nálad megírják a jelentést és elmennek. Be nem törhetik az ajtót.

2014. nov. 4. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor más megoldás nincs, csapd le a villanyóráját a lépcsőházban.
2014. nov. 5. 09:51
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

""""""""Ő munkanélküli nem csinál semmit csak a tv-t nézi egész nap.

Én dolgozom. reggel kelek és este csendben szeretnék nyugovóra térni, de a zajtól nem lehet. """""""

a te magánügyed és az övé. költözz el kertes házba, ott is flexelnek.

2014. nov. 6. 07:30
 14/14 anonim válasza:
100%
Nekünk, az alattunk lakó (nem panel), kezdett hangosan lemezjátszót hallgatni, úgy éjfél körül. Lementem, becsöngettem, és udvariasan kértem, hogy halkítsa le. Megtette, de 2 nap múlva, ugyanolyan hangosan hallgatta. Akkor, megint lementem, és most már erőteljesebben kértem a lehalkítást, valamint hozzátettem, hogy legközelebb mást is csinálni fogok, például leragasztom a csengőjét. Lehalkította. Harmadszor is próbálkozott, akkor is lementem, 2 rövidet csöngettem, jelezve, hogy én vagyok, Ő erre, lehalkította. Többször, már nem próbálkozott, azóta is béke, és csönd van!
2015. jan. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!