Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Biszex fiuk segitenétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiuk segitenétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok biszex fiuk akinek volt már párkapcsolata fiuval mesélne egy kicsit.

Van egy srac akibe belezugtam es szerintem o is kedvel de egyszeruen nem tudom eljepzelni hogy egy fiuval legyek párkapcsolatba olyan furi lenne.

Megosztanátok élményeiteket?

2017. szept. 13. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyok bi, de ezt neked kell eldönteni, hogy mit akarsz. Leginkább azt, hogy miért "furi". Magad miatt, vagy mások miatt?
2017. szept. 13. 10:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Masok miatt

Tenyleg valami kulonlegeset érzek

2017. szept. 13. 11:34
 3/4 anonim válasza:

Nekem volt mar fiuval kapcsolatom ha gondolod irhatsz.

16/f

2017. szept. 13. 17:43
 4/4 anonim válasza:
Nem feltétlen kell párkapcsolatot kialakítanod vele. Kedvelitek egymást, kialakul egy nagyon jó barátság. Ha úgy alakul, hogy szex is, akkor sem kell beparázni. Csak védekezzetek. Attól még lehet feleséged majd meg rendes családod is, hogy a szexuális életed kiegészítette azzal, hogy pasival is szexelsz néha. De! Ha így lesz, sose titkold el majd a leendő csaj párod előtt. Mert a vágy mindig is benned lesz, hogy pasival is szexelj. És ha eltitkolod és megbuksz, bizony hatalmas galiba lehet belőle. De ha az első randin elmondod a csajnak, hogy bi vagy, akkor vagy veled akar maradni vagy elmegy a "levesbe". Viszont ha majd elfogad úgy, a legboldogabb párkapcsolatod fogod úgy leélni, hogy a szex minden fajtáját ki/megéled majd.
2017. szept. 20. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!