Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Akadt egy nagy gondom, mar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoli20 kérdése:

Akadt egy nagy gondom, mar mindent probaltam, de nem jott ossze, ezert hozzatok fordulok, segitenetek?

Figyelt kérdés

a baratnommel szakitottunk. nagyon szeretem,os is engem,szerelmesek voltunk/vagyunk. szakitasunk oka viszont,az,hogy annyira aggodtam erte,feltekeny voltam,csak vele akartam lenni,mindig mindenhol minden percben,es ha mondjuk ezt nem kaptam meg kicsit rosszul esett es ez latta. neki viszont pont az a problemaja,hogy ilyen vagyok,tul feltekeny,tulsagosan aggodtam erte,es ez sajnos pont az sugarozta,hogy nem bizom benne,pedig nem,csak feltem h elvesztem,sokszor elmondta,hogy neki rossz,de folytattam."belefulladt" azt mondta. es igy nemtud velem egyutt lenni.mondtam neki mostantol maskepp tekintek a dolgokra. megbantam az egeszet,nemgondoltam bele a helyzetebe.hulye voltam.es szerettem volna jova tenni,nagyon is.de vege lett,es tudom,hogy is szeret meg engem,es en nemakarom,hogy itt vege legyen,es nembirok belenyugodni.

valaki segitene,hogy hogyan tudnam visszaszerezni,nagyon hianyzik....

2015. okt. 7. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, és mindenképp változz meg. Mondd, hogy utolsó esélyt adjon meg ilyenek....
2015. okt. 7. 18:49
 2/2 anonim válasza:
Pontosan ugyanebben a cipoben jarok! 18/L vagyok. Ket eves kapcsolat. Megfojtottam. Egyelore konyorgok neki, hogy fogadjon vissza es egyfolytaban sirok. Tudom, hogy ez nem hasznos es nem valasz, de egyutterzek.
2015. okt. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!