Ha pánikrohammal orvoshoz, vagy pszichologushoz fordulok, elmondhatom hogy próbáltam már drogot?
A fűben nem tudom milyen vegszerek vannak, de bizton állíthatom, hogy a gyógyszert nem zavarná semmi. Egyébként a gyógyszeres kezelés pánikroham estén, csak kezelés nem gyógyítás. pszichológushoz menj el, ő nem fog gyógyszert adni neked.
A fű lehet, hogy segítitett előhozzni a pánikbetegségedet, de az nagyo valószínű, hogy hajlamos is voltál rá, viszont ez nem úgy működik, hogy a fű miatt lett az egész, hanem csak közrejátszhatott benne, így ha nem akarod nem is szükséges elmondani.
a drogban drogok vannak - így pontos - idegméreg vegyületek - amik egy másik idegrendszerre ható droggal - vagyis gyógyszerrel bizony reakcióba lépnek...
De inkább egy jó pszichológus én is azt mondom (rá is vonatkozik a titoktartás)
A rendőrségnek biztosan nem fogja elmondani.
A gyógyszerek, amiket szedni fogsz, azok semmilyen esetben sem fognak reakcióba lépni azzal a fűvel, amit a múltban elszívtál.
A gyógyszerektől hamarabb leszel pánikbeteg, mint a fűtől.
A gyógyszerek talán segítenek rövid távon (de nem valószínű), de hosszú távon nagyon durván rontanak a helyzeten.
Nagy eséllyel visszafordíthatatlan problémákat okoznak majd neked.Nem ajánlom a pirulákat.(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!