Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély tartós és egészsges párkapcsolatra egy
heteró és egy biszex között?
Figyelt kérdés
Életemben először vagyok szerelmes,mindent imádok a lányban de ahogy egyre többet tudtam meg róla Kiderült hogy biszexuális.Másra nem is tudok gondolni csak arra hogy van e egyáltalán értelme próbálkozni nála egy komolyabb kapcsolat létrehozásával mivel félek hogy a szexualitása mi képpen befolyásolni kettőnk kapcsolatát.
Le mondani nem nagyon szeretnék róla mivel nem tudom hogy találok e valaha még valakit mint ő.Mindentökéletes benne de ez a szexualitás dolog hideg zuany ként ért és most nem tudom mit csináljak.
Olyan emberek válaszát várnám akik komolyan veszik ezt az egészet és tudják miről beszélnek.
Nincs gond... Szerintem... Ha te hetero vagy-szereted a csajt- csak biszex szóval a férfi oldalon ott vagy te. Max lesz még egy csaj. Gond?
2017. júl. 22. 09:38
2/17 anonim válasza:
Voltam már biszex nővel kapcsolatban, egy ideig működött.
2017. júl. 22. 09:40
3/17 A kérdező kommentje:
"Max lesz egy másik csaj" a komoly párkapcsolat már értelmét veszítette.
2017. júl. 22. 09:42
4/17 anonim válasza:
Attól hogy alkalmanként van egy második lány akivel közösen szexeltek nem jelenti azt hogy értelmét vesztette a komoly kapcsolat. Ha így gondolod, akkor várj még mert nem vagy elég érett egy kapcsolatra.
2017. júl. 22. 09:46
5/17 anonim válasza:
Ha esetleg megkíván egy nőt, akkor csinálhatjátok 3asban. Nem király?
2017. júl. 22. 10:00
6/17 A kérdező kommentje:
Szerinted ha csak meg akarnám dugni ügyet csinálnék ebből?
2017. júl. 22. 10:03
7/17 anonim válasza:
Majdnem minden lányban van hajlam a lányokkal való szexuális kapcsolatra, nagy részük ki is próbálja a másik nemet is.
2017. júl. 22. 10:52
8/17 A kérdező kommentje:
Információ forrásáról tudsz mutatni valamit?
2017. júl. 22. 11:01
9/17 anonim válasza:
Ez érdekes, nekem semmi bajom nem lenne ezzel de köztetek úgysem müködne :/
Téged ez rosszul érintett és előbb utóbb besokalsz, nekem is vannak ilyen "dolgaim". Könnyű mondani, hogy hagyd de szerintem hagyd.
2017. júl. 22. 11:22
10/17 anonim válasza:
Ha ilyen kis dolog miatt nem tudsz megbízni benne, akkor inkább hagyd. Szerintem egy hülye sztereotípia az, hogy a biszexek mindig mindenkit megcsalnak, nem tudom ez kinek pattant ki a fejéből de nem lehetett túl okos.. Én is biszex lány vagyok, és ha valakit szeretek és együtt vagyunk akkor ő az egyetlen számomra, ezen nem változtat a tény hogy lányokat és fiúkat is képes vagyok szeretni. Gondolom attól félsz, hogy a csaj elhagy egy másik lányért, és ebben csak az zavar hogy lány az illető. Ha hetero lenne, ugyanúgy megcsalhatna lol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!