Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yaoit kedvelő lányok, ti járnátok biszex sráccal? Kérlek, kort is írjatok.
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 09:31
2/24 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok valaszolok. Én nem járnék biszex fiúval. De még homokos fiúval sem....
4/24 anonim válasza:
Igen. Mondjuk kicsit érdekes a szituáció mikor sétálsz a pároddal az utcán, elmegy mellettetek egy helyes fiú és mindketten megbámuljátok :D De amúgy nincs az ilyesmivel bajom, ha a srácnak szimpatikus személyisége van, akkor miért ne.
15/L
6/24 anonim válasza:
Én csak a shounen-ait szeretem, a szerelmi szál jobban érdekel :) Amúgy járnék, azt hiszem. Én is biszex vagyok.
17/L
8/24 anonim válasza:
Számomra azért lenne 'rossz' biszex fiúval járni, mert akkor nem csak a lányoktól, hanem a fiúktól is 'félteni' kéne...:'DD
9/24 anonim válasza:
#8 Ha valaki hűséges, akkor nem kell félteni, ha meg nem az, akkor heteróként is félre lép.
Szóval egy bi srác miatt nem kell jobba aggódni :D
10/24 anonim válasza:
Számít, ha nem érdekel a yaoi, de simán járnék biszex sráccal? Amúgy nem vagy te egy kicsit túl öreg a tini párkapcsolatok kategóriába? Mármint csak a nevedben szereplő szám alapján, de nyugodtan javíts ki, ha tévedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!