Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy mazochista sráccal?
Figyelt kérdés
Ha megkérne rá, hogy üssétek őt, meg bántalmazzátok szavakkal megtennétek ??
Az a baj, hogy volt már olyan, hogy odamentem ismerkedni de a lány elég bunkó volt, én meg élvezkedni kezdtem ugye, ez meg láncreakciót hozott létre és ő mégjobban szidott én meg mégjobban élvezkedtem, szóval értitek a bajom nem? az is jó ha az ismerkedés sikertelen és az is ha sikeres, csak hát a kettő máshogyan.
2017. jún. 5. 12:25
2/17 anonim válasza:
Ha nálam így kezdeményeznél,úgy tökön rúgnálak,hogy kifekszel,és még a földön is rúgdosnálak.Aztán ha még mindig nem hagynád abba,felrángatnálak az aszfaltról,beleverném a fejed a falba,majd lenyalnám a vért az arcodról. ;)
3/17 anonim válasza:
utolsónak
szép szado-mazo pár lennétek :-D
4/17 anonim válasza:
3# Már azok vagyunk.Csak még nem tud róla.De nem is baj,majd tudatosul benne,amikor a csomagtartómban fog levegő után kapkodni. ;)
5/17 A kérdező kommentje:
Bármikot bemászok a csomagtartódba, de az jobb lenne, ha erőszakkal tennél be, uhh esetleg ellenállhatnék te meg beleverhetnéd a fejem a lámpába, ahhhhhhw
2017. jún. 6. 18:02
6/17 anonim válasza:
Jó,de inkább kocsi után kötlek...És előtte meggyújtalak.Úgy viszlek el a nászútunkra,életem. <3 <3 <3
7/17 A kérdező kommentje:
És kenj be barbecue szósszal is és ereszd rám az előre erre a célra kiéheztetett 10 kutyát is.
2017. jún. 6. 18:23
8/17 anonim válasza:
Kutyákkal nem etetlek meg...Féltékeny lennék. :) Inkább én magam sütlek meg élve,és végig nézem,ahogy leolvad rólad a bőr. :)
9/17 A kérdező kommentje:
nem akarok dózsa lenni :/
valami egyedibbet kéne kitalálnod édes :S
2017. jún. 6. 18:48
10/17 anonim válasza:
Ne mondd meg,mit csináljak,mert belehányok a szádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!