Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok egy mazochista sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy mazochista sráccal?

Figyelt kérdés

Ha megkérne rá, hogy üssétek őt, meg bántalmazzátok szavakkal megtennétek ??

Az a baj, hogy volt már olyan, hogy odamentem ismerkedni de a lány elég bunkó volt, én meg élvezkedni kezdtem ugye, ez meg láncreakciót hozott létre és ő mégjobban szidott én meg mégjobban élvezkedtem, szóval értitek a bajom nem? az is jó ha az ismerkedés sikertelen és az is ha sikeres, csak hát a kettő máshogyan.

2017. jún. 5. 12:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
fa*za, alig várom :D
2017. jún. 6. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Találkozzunk.Most.
2017. jún. 6. 19:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Hol, mikor?
2017. jún. 6. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd mikor,mert írtam,hogy most...De már elb. sztad,szóval mindegy.
2017. jún. 7. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozhatok? ;

Én járnék vele, és örömmel megtenném bármire, amire kér.

2017. júl. 6. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15-ös,már lekésted.Most már az enyém.
2017. júl. 9. 07:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Valszeg arconköpnélek és felpofoználak, majd tovább folytatom a kinzasodat de csakis ha viszonzod mert én is mazochista vagyok mint az állat:D
2018. ápr. 16. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!