Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok ilyen sráccal, mint én? 15/f
Kissé elvont és antiszociális személy vagyok. Nem szeretem a tömeget és a lecsót. Szeretem az animéket és a bl-yaoi féléktől távolódok és a kedvenceim a:Noragami,Naruto,No Game No Life,Death Note,Masamune-kun no Revange,Capeta illetve a Mirai Nikki. Sok fajta zenét szeretek(kivéve magyar rap,mert azt utálom). Hirtelenharagú és sértődékeny vagyok és szeretem a kupit. Nem szeretem ha azt kérdezik,hogy "piszkálnak?" vagy "mit nézel?" fajta bugyuta kérdéseket. Néha vicceskedvemben trollkodok,lányok táskáit be rakom a fiú wc-be,néha bökdösöm a lányokat, illetve hülye becenevek ki találása. Kissé duci vagyok. 2 fajta kinézetett szerettem volna mindig is:
1.fehér/világoskék haj kékszemmel 178 cm magasságban
2.Fekete haj kékszemmel 180 cm magasságban
Szeretek kockulni,szoktam Cabal Online-al játszani,Minecraftban pedig pályákat csinálok,építek,túlélőzök,stb. illetve szeretem az rFactort is. Sokat eszek és többször reggelizek,ebédel és vacsorázok. A műanyag ételek nincsenek szinte hatással,kivéve,ha túl édes. Kicsit pervez vagyok és szeretem a pervez vicceket(ezek után már senki sem szeretne :D). Nálam a szerelem nem szexuálisan mutatkozik meg szerintem,hanem lelkileg. Érdekel a mágia. Szeretem az olyan lányokat,akik visszahúzodóak,antiszociálisak és gyakran zavarban van. :3
Hűha! Nem semmi a személséged. Én szeretem embereket megismerni:) de ez alapján teged inkább a friend zonábába raknálak de hajrá a továbbiakban!!!:)
15/L
Millió ilyen ember van, és lehet pl.párral kijövök jól, párral nem.
Millió meg egy tényezőtől függ.
L
21:30
OFF: 4. Is benne van hogy lányokkal :D és a muszá"j" az pontos j (bocsi kérdező :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!