Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok egy ilyen sráccal?
Szeretek okoskodni, de főleg segítő szándékkal, viszont mindig azt hiszik, hogy ártani akarok csak nekik. Őszinte vagyok, szeretek kötekedni, szeretem kihozni azt az emberekből, hogy ők a hibásak egy-egy adott szituációban, ha tényleg azok.(persze nagyon logikusan felvázolva, de ilyenkor ők már azt hiszik, hogy tiszta szívből gyűlölöm őket, és a földi életüket akarom pokollá tenni) Szeretem a lágy szellő illatát. Nem mindig vagyok túl tapintatos, és sokszor figyelmetlen is vagyok. Illetve ha valakinek nagyon untat a beszéde akkor beleásítok az arcába. De ezt próbálom leplezni finom bólogatással, hogy figyelek. Tehát kicsit félek attól, hogy mit gondolna az illető, ha teljesen le****nám őt, amikor hozzám beszél. Illetve nem merem leállítani, hogy fogja be.:/ Utálok tanulni órákra, ezért butának hisznek az osztálytársaim, és a tanáraim. Gyakran lusta vagyok, és szétszórt. Szeretek sokat játszani számítógépen. Emellett sokat edzek és olvasok. Csak olyan emberekkel lógok, aki nagyon nem szimpatikusak nekem. Illetve csak olyan haverjaim vannak akiket ki nem állhatok.
Vélemény?(Az egész leírás a valóságot tükrözi, kíváncsi vagyok a reakciókra)
20/f
Nem, nekem nincs időm marhákkal foglalkozni, elég vagyok magamnak.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!