Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Szeretek okoskodni, de főleg segítő szándékkal, viszont mindig azt hiszik, hogy ártani akarok csak nekik. Őszinte vagyok, szeretek kötekedni, szeretem kihozni azt az emberekből, hogy ők a hibásak egy-egy adott szituációban, ha tényleg azok.(persze nagyon logikusan felvázolva, de ilyenkor ők már azt hiszik, hogy tiszta szívből gyűlölöm őket, és a földi életüket akarom pokollá tenni) Szeretem a lágy szellő illatát. Nem mindig vagyok túl tapintatos, és sokszor figyelmetlen is vagyok. Illetve ha valakinek nagyon untat a beszéde akkor beleásítok az arcába. De ezt próbálom leplezni finom bólogatással, hogy figyelek. Tehát kicsit félek attól, hogy mit gondolna az illető, ha teljesen le****nám őt, amikor hozzám beszél. Illetve nem merem leállítani, hogy fogja be.:/ Utálok tanulni órákra, ezért butának hisznek az osztálytársaim, és a tanáraim. Gyakran lusta vagyok, és szétszórt. Szeretek sokat játszani számítógépen. Emellett sokat edzek és olvasok. Csak olyan emberekkel lógok, aki nagyon nem szimpatikusak nekem. Illetve csak olyan haverjaim vannak akiket ki nem állhatok.

Vélemény?(Az egész leírás a valóságot tükrözi, kíváncsi vagyok a reakciókra)

20/f

2016. aug. 25. 18:41
1 2 3
 1/25 Egyenes út ***** válasza:
43%
Képet akarok.18/L
2016. aug. 25. 18:43
 2/25 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nekem nincs időm marhákkal foglalkozni, elég vagyok magamnak.

17L

2016. aug. 25. 18:44
 3/25 A kérdező kommentje:
összetöröd a szívem, hát nincs neked lelked?:( Ilyen mértékű rasszistával se találkoztam még, aki ennyire megveti a marhákat!:( Te marha gyűlölő!
2016. aug. 25. 18:47
 4/25 Egyenes út ***** válasza:
Kapok képet,vagy nem?
2016. aug. 25. 18:49
 5/25 A kérdező kommentje:
nem a facebookon élem az életem, tehát így nagyon nincsen képem, csak ilyen alhasi, de inkább hátulról készültek.(akkor lehet inkább alháti ha van ilyen szó) Szóval a seggemről is jó lesz?
2016. aug. 25. 18:56
 6/25 A kérdező kommentje:
aki privátban írja nekem, hogy egy barom vagyok, kérem fejtse ki a válaszát itt.:)
2016. aug. 25. 18:58
 7/25 Egyenes út ***** válasza:
Jó lesz akármilyen,csak te küldjed ;))
2016. aug. 25. 19:00
 8/25 anonim ***** válasza:
Milyen a lágy szellő illata :D am járnék
2016. aug. 25. 19:05
 9/25 anonim ***** válasza:
47%
Nem! Egy oltári paraszt vagy és elviselhetetlen is egyben. + unalmas mert szinte minden fiú ilyen tahó. Utálom az ilyeneket. (Boccs csak őszinte voltam ;) )
2016. aug. 25. 19:09
 10/25 anonim ***** válasza:
Nagyon idegesítő szokás hogyha kioktatod az embereket vagy okoskodsz. Azt senki sem szereti mindenki távol tartja magát tőlük én még nem hallottam olyan emberről akinek ez imponálna :S De ha van itt olyan az legyen szíves írjon a kedves kérdezőnek mert kezdem megsajnálni:)
2016. aug. 25. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!