Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Szeretek okoskodni, de főleg segítő szándékkal, viszont mindig azt hiszik, hogy ártani akarok csak nekik. Őszinte vagyok, szeretek kötekedni, szeretem kihozni azt az emberekből, hogy ők a hibásak egy-egy adott szituációban, ha tényleg azok.(persze nagyon logikusan felvázolva, de ilyenkor ők már azt hiszik, hogy tiszta szívből gyűlölöm őket, és a földi életüket akarom pokollá tenni) Szeretem a lágy szellő illatát. Nem mindig vagyok túl tapintatos, és sokszor figyelmetlen is vagyok. Illetve ha valakinek nagyon untat a beszéde akkor beleásítok az arcába. De ezt próbálom leplezni finom bólogatással, hogy figyelek. Tehát kicsit félek attól, hogy mit gondolna az illető, ha teljesen le****nám őt, amikor hozzám beszél. Illetve nem merem leállítani, hogy fogja be.:/ Utálok tanulni órákra, ezért butának hisznek az osztálytársaim, és a tanáraim. Gyakran lusta vagyok, és szétszórt. Szeretek sokat játszani számítógépen. Emellett sokat edzek és olvasok. Csak olyan emberekkel lógok, aki nagyon nem szimpatikusak nekem. Illetve csak olyan haverjaim vannak akiket ki nem állhatok.

Vélemény?(Az egész leírás a valóságot tükrözi, kíváncsi vagyok a reakciókra)

20/f

2016. aug. 25. 18:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem szimpi vagy amúgy. Kemèny, de őszinte. Nincs ezzel baj, csak nehogy sok legyen a vègère:D
2016. aug. 25. 19:10
 12/25 A kérdező kommentje:

#8-as imádlak!<3

Egyébként nagyon durván érdekes a dolog, hogy amikor valaki jó tulajdonságait tárja elétek, akkor úú egyből de cuki, szerintem tök cuki, édes, aranyos kedves.:3 Amikor valakiből egy szeletnyit megláttok hogy milyen negatívságai vannak(amik lehet nincsenek ilyen formában, mert ti magatok nem győződtetek meg róla|illetve mindenkinek vannak negatívságai(annak is aki csak a jókat is írja le magáról), mégis aki csak a jót írja le egyből cukimuki), egyből barom, hülye, köcscscscsög.(sry a zárójelezésért, meg a nehezen érthetőségért, ez így jött most:D) Ebből látszik ki mennyire befolyásolható:D Leírok valamit egyből cuppantok is rá:D Felszínes egy társadalom:D Részben igazak a dolgok rám, mondjuk nagyon felerősítve, tehát túlozva, de szeretnek az emberek, szeretik a társaságom, szeretnek a közelembe lenni, a lányokkal is jól elvagyok, szeretik amikor poénkodok, meg ilyenek.:D És most csak a tapasztalataimat írom le, illetve amit mondanak nekem mások:D Mindenesetre tényleg kíváncsi voltam a reakciókra, nem csalódtam sajnos.:/ 1-2 emberen kívül:D Aki privátban próbálja elhitetni, hogy mekkora egy barom vagyok, annak külön kérném a figyelmét, hogy nézzen bele nagyon mélyen magába;) Én is megtettem, és felemelő érzés:)

Köszi a figyelmet, és a kis személyes tanulmányomban a részvételt!:)

2016. aug. 25. 19:25
 13/25 A kérdező kommentje:
#11-es <3 :D
2016. aug. 25. 19:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem bírom az okoskodó embereket (néha-néha oké, de mindig nem), egy vitába állsz és nem olyan durva, akkor elkel engedni a füled mellett a "hülyeségeket", mert sok embert zavar,ha állandóan az igazad akarod bizonygatni. Annyira nem vagy borzasztó, biztos összejön valaki veled.:)
2016. aug. 25. 19:26
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű válaszokat is!:) Csak azok zavarnak igazából, vagy nem is zavarnak, elszomorítanak, akik úgy random beírják, hogy ilyen mocskos emberből annyi van, "lődd le magad":D
2016. aug. 25. 19:28
 16/25 anonim válasza:
Nekem bejön az ilyen ember. Felőlem okoskodhat meg kioszthatja a másikat ha arról van szó de csak akkor ha igaza van. A tanulással én is így vagyok úgyhogy semmi gond nincs vele, a haverok illetve barátok közül se kell mindenki szimpatikus legyen. Szerintem maradj ilyen vagy, a természetedet elnézve gondolom úgyse változnál meg, úgyhogy akinek tetszik tetszik akinek nem nem. Nekem kifejezetten tetszik, nem kell mindenkinek tökéletesnek lennie, legfeljebb jó leszel egy elrettentő példának :D
2016. aug. 25. 19:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem😂
2016. aug. 25. 19:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha osztálytársaid és tanáraid vannak akkor középiskolás vagy gondolom. És 20 éves? Mi a franc? Erre egy kis magyarázatot kérnék mert a mi sulinkban senki sincs 20 éves pedig eléggé nagy iskola...
2016. aug. 25. 20:04
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem bejön a stílusod :D

Már csak azért is,mert abszolút negatívan állítottad be magadat,pedig biztosan vannak jó tulajdonságaid is :D

Nem szeretem,ha azt mondják,amit hallani akarok,én az őszinteségre vágyom(ami ugye legtöbbször rosszul esik)

A kötekedés jó dolog,ha humorosan csinálod. :)

2016. aug. 25. 20:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Jajj istenem, hogy nem ertik az ironiat az emberek...az egesz kerdesben ironizal. Amugy meg lehet 20 eves hiszen irta hogy leszarja a tanulast. :D De ezen az oldalon sokan olyan alszentek. 18f
2016. aug. 25. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!