Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Járnátok ilyen sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok ilyen sráccal, mint én? 15/f

Figyelt kérdés

Kissé elvont és antiszociális személy vagyok. Nem szeretem a tömeget és a lecsót. Szeretem az animéket és a bl-yaoi féléktől távolódok és a kedvenceim a:Noragami,Naruto,No Game No Life,Death Note,Masamune-kun no Revange,Capeta illetve a Mirai Nikki. Sok fajta zenét szeretek(kivéve magyar rap,mert azt utálom). Hirtelenharagú és sértődékeny vagyok és szeretem a kupit. Nem szeretem ha azt kérdezik,hogy "piszkálnak?" vagy "mit nézel?" fajta bugyuta kérdéseket. Néha vicceskedvemben trollkodok,lányok táskáit be rakom a fiú wc-be,néha bökdösöm a lányokat, illetve hülye becenevek ki találása. Kissé duci vagyok. 2 fajta kinézetett szerettem volna mindig is:

1.fehér/világoskék haj kékszemmel 178 cm magasságban

2.Fekete haj kékszemmel 180 cm magasságban

Szeretek kockulni,szoktam Cabal Online-al játszani,Minecraftban pedig pályákat csinálok,építek,túlélőzök,stb. illetve szeretem az rFactort is. Sokat eszek és többször reggelizek,ebédel és vacsorázok. A műanyag ételek nincsenek szinte hatással,kivéve,ha túl édes. Kicsit pervez vagyok és szeretem a pervez vicceket(ezek után már senki sem szeretne :D). Nálam a szerelem nem szexuálisan mutatkozik meg szerintem,hanem lelkileg. Érdekel a mágia. Szeretem az olyan lányokat,akik visszahúzodóak,antiszociálisak és gyakran zavarban van. :3

2017. febr. 24. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nacso drága.

MUSZÁJ.

Te inkább ne adj ötleteket, mert az írásod alapján az intelligenciád mélyen a béka segge alatt van!

Borzalmas.

13 vagy? A muszájt ki nem tudja normálisan leírni?

Hihetetlen.Divatosan? Mintha a műlányokon kívül bárkit érdekelne az...Áhh, írtózom az ilyenektől mint te.

14/L

2017. márc. 24. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek (már most érzem mekkora paraszt vagyok) ha ismernélek biztos meg vernélek egy hosszabb idő után
2017. márc. 24. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem szimpi vagy, a gépes játékokon kívül hasonlítunk is (azokban semmi tapasztalatom). Eddig a hozzád hasonló fiúk jöttek be :) (nem keresek kapcsolatot, csak vélemény)

16 éves antiszoc lány

2017. ápr. 29. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Pár kivétellel, de ez én vagyok

Bár animéből sokkal jobbak is vannak

2020. máj. 25. 14:02
 15/16 anonim válasza:

14es én is kb ilyen vagyok

Amúgy ugye tudod, hogy ez már egy 3 éves kérdés és a kérdező már nem veszi észre?? xD

2020. máj. 27. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze XD de azért válaszoltam, mert miért ne
2020. máj. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!