Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok ilyen sráccal, mint én? 15/f
Kissé elvont és antiszociális személy vagyok. Nem szeretem a tömeget és a lecsót. Szeretem az animéket és a bl-yaoi féléktől távolódok és a kedvenceim a:Noragami,Naruto,No Game No Life,Death Note,Masamune-kun no Revange,Capeta illetve a Mirai Nikki. Sok fajta zenét szeretek(kivéve magyar rap,mert azt utálom). Hirtelenharagú és sértődékeny vagyok és szeretem a kupit. Nem szeretem ha azt kérdezik,hogy "piszkálnak?" vagy "mit nézel?" fajta bugyuta kérdéseket. Néha vicceskedvemben trollkodok,lányok táskáit be rakom a fiú wc-be,néha bökdösöm a lányokat, illetve hülye becenevek ki találása. Kissé duci vagyok. 2 fajta kinézetett szerettem volna mindig is:
1.fehér/világoskék haj kékszemmel 178 cm magasságban
2.Fekete haj kékszemmel 180 cm magasságban
Szeretek kockulni,szoktam Cabal Online-al játszani,Minecraftban pedig pályákat csinálok,építek,túlélőzök,stb. illetve szeretem az rFactort is. Sokat eszek és többször reggelizek,ebédel és vacsorázok. A műanyag ételek nincsenek szinte hatással,kivéve,ha túl édes. Kicsit pervez vagyok és szeretem a pervez vicceket(ezek után már senki sem szeretne :D). Nálam a szerelem nem szexuálisan mutatkozik meg szerintem,hanem lelkileg. Érdekel a mágia. Szeretem az olyan lányokat,akik visszahúzodóak,antiszociálisak és gyakran zavarban van. :3
Nacso drága.
MUSZÁJ.
Te inkább ne adj ötleteket, mert az írásod alapján az intelligenciád mélyen a béka segge alatt van!
Borzalmas.
13 vagy? A muszájt ki nem tudja normálisan leírni?
Hihetetlen.Divatosan? Mintha a műlányokon kívül bárkit érdekelne az...Áhh, írtózom az ilyenektől mint te.
14/L
Nekem szimpi vagy, a gépes játékokon kívül hasonlítunk is (azokban semmi tapasztalatom). Eddig a hozzád hasonló fiúk jöttek be :) (nem keresek kapcsolatot, csak vélemény)
16 éves antiszoc lány
Pár kivétellel, de ez én vagyok
Bár animéből sokkal jobbak is vannak
14es én is kb ilyen vagyok
Amúgy ugye tudod, hogy ez már egy 3 éves kérdés és a kérdező már nem veszi észre?? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!