Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besti kérdése:
Tetszek neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (15) én (13) beszélgettünk megkérdeztem tőle hogy be e jövök neked azt mondta hogy nemtudom. Aztán utánna megkérdeztem hogy azt meg e mondaná ha semennyire nem tetszenèk neki azt válaszolta hogy azt meg.aztan megkérdeztem hogy szeretnèd hogy én mondjam hogy semennyire nem jössz be nekem? Azt mondta nem nagyon aztán küldött kettő szívet. Másnap megkérdeztem hogy mondja meg ha nem tetszek neki nem lesz semmi mert nem volt egyértelmű az előző válasza. Aztán azt írta hogy azt nemtudom hogy tetszel e. Utánna meg azt hogy nem hiszem hogy összejönnènk. Szóval ezáltal nem hiszem hogy tetszel.
De amúgy én odáig vagyok a srácèrt!!!
Nem értem mit irjak neki? Mert azt tudja hogy tetszik nekem...de fogalmam sincs mit írjak.
2017. szept. 7. 23:16
1/2 anonim válasza:
Biztos, hogy 15 éves, nem inkább 5?:D Bocsi, de szerintem hagyd a francba a srácot, keress valakit aki érettebb, mint a "tetszel-nemtetszel-nemmondommeg" szint.
2/2 anonim válasza:
Elsonek igaza van..igaz mar nem vagyok 15,de nem is kor kerdese,hogy meghatarozuk h tetszik e valaki vagy nem vagy tetszik az ileto vagy nem...amugy jobban jarsz,ha hagyod,mielot kihasznalna(mint irtad,tudja hogy tetszik neked..nagy valoszinuleg majd akkor vesz elo amikor "jo leszel te is most")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!