Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valyon tetszek neki?
Van egy fiu aki nekem nagyon nagyon tetszik. Szerintem en is bejövök neki (mert a baratnom azt mondta),de persze a ti velemenyetekre is kivancsi vagyok. A legjobb barátommal tegnap volt focizni es sokat beszeltek rolam, elmondasa szerint. Ma a legjobb barátom elment vele uszni es könyörgöt hogy en is menjek. Persze ő is irta hogy ott lesz es hogy jo lenne ha mennek. A strandon egyfolytaba figyelt (baratnom mondta), neha en is eszrevettem. Majd a legjobb baratom oda jött hozzám hogy elkérheti-e a labdankat. Focizas közbe atrugtak a labdat a szomszed területre, persze nekem meg a baratnömnek oda kellet mennünk hogy segitsünk (peddig ők 8 voltak). Mire oda szolt hogy mennyibe kerül a labda mert ok soha nem talaljak meg. A többi fiu ellenkezet hogy ok kinem fizetik. De o komolyan gondolta es banta hogy atrugta a haverja a labdamat(meg csak nem is o rugta at). Aztan a legjobb baratom ott maradt egy kicsitt velem meg a baratnömmel. A legjobb barátom össze vissza lökdösött meg ölelgetett stb stb... Mire o elkezdet kiabalni hogy ,,jujj" meg hogy ,, mivan ráhajtasz a legjobb baratnodre" es oda jött es elvitte a legjobb baratomat focizni. Akar mit csináltam nevetett, akar mit mondtam mosolygot. Mikor ettünk es ok is ettek neha neha ram nezett. A legjobb baratom oda jött hozzám hogy megkerdeze nem e akarok vele (a fiu aki tetszik nekem) focizni, nagyon furanak talaltam hogy ezt kérdezte mert ő alig szolt hozzam. Sokszor irtam már vele, és ha irunk akkor megkerdezi hogy milyen fiuk jönnek be meg hogy nézzen ki, milyen ruhája legyen stb.
Nem is tudom baratnom szerint tetszek neki, de nekem van egy olyan erzesem hogy ,, miert tetszenek pont en neki?"
Köszönöm elöre a valaszokat.☺
Vajon*
Bocs ezt nem hagyhattam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!