Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tag aki felvett messen s mikor felvett nekem nem is jött be annyira. Mióta dumálunk lassan egy hónapja bele zúgtam. Valyon már nem tetszek neki?
Figyelt kérdés
S találkoztunk is már de úgy, hogy ott volt a haverja nekem meg a barátnőm. S az a baj, hogy élőbe olyan más úgy érzem már nem is tetszek neki. Most akkor mivan? Légyszi irjatok sokaan, hogy akkor most már nem is tetszem v nem mer lépni várja, hogy én lépjek. :-s2009. júl. 3. 22:41
1/6 anonim válasza:
Szerintem lépj te, mert lehet, hogy ezalatt az egy hónap alatt lemondott arról, hogy jártok majd és beletörődött. Ha megmondanád neki,hogy tetszik, akkor feléledne az az érzés benne...
2/6 anonim válasza:
miért tetszettél egyáltalán neki?
3/6 anonim válasza:
Szerintem zavarban lehetett,még úgy is,hogy ott voltak a barátaitok.Végtére is az első talitok volt.Nyugodtan kérdezz rá,nekem is volt hasonló esetem,s meg tudtuk beszélni rendesen,nem lett belőle semmi baj.:)
L/17
P.S.:Nem megbántani akarlak,de egy helyesírási szótár elkellene otthon.:)
5/6 A kérdező kommentje:
De én már eléggé éreztettem, hogy nekem bejön szóval már kérdezte is, hogy tetszik e nekem én meg mondtam neki, hogy igen.. De most mégis úgz érzem, hogy már nem tetszem :-s
2009. júl. 3. 23:17
6/6 A kérdező kommentje:
És igen ő is mondta már, hogy tetszem neki:)
De most még is úgy érzem, hogy már nem:-s
2009. júl. 3. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!