Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak h lépjen? Van egy srác,90%ban biztos vok abban h tetszek neki. órákat msnezünk, de ha összefutunk akkor is dumálunk minden féléről.
Figyelt kérdés
ha bajom van vigasztal. szoktunk együtt filmezni, sokat bókol, kedves , aranyos, néha néha hozzám ér.
ma is írtam neki h sok sikert a zhhoz, erre a válasz:
jajj de édes vagy :) köszi! pusszi.
mit csináljak? ötletek??
2010. máj. 18. 22:55
2/9 anonim válasza:
Az egyenes út mindig a legrövidebb, még ha néha nem is tűnik járhatónak...
Ez egy ősi kínai mondás, amit most találtam ki.
3/9 A kérdező kommentje:
akkor nyiltan kérdezzek rá? nem gáz ez?
2010. máj. 18. 23:01
5/9 anonim válasza:
Hát, én mondjuk arra gondoltam, hogy mond meg neki, hogy tetszik neked... :)
Ha arra kérdezel rá, hogy Te tetszel-e neki, akkor nem biztos, hogy az igazat fogja mondani. Sőt, szinte biztos, hogy zavarában nem mondaná el.
6/9 anonim válasza:
Mondjuk amikor egyszer együtt filmeztek hozzábújsz szorosan elkezded simogatni és megcsókold és utána pár pillanaton belül választ kapsz a kérdésedre.
7/9 anonim válasza:
olyan nehéz megkérdezni, hogy kedves nem tudom ki...meg bla bla bla ? de komolyan, szedd össze a bátorságot és merj, nem dől össze a világ.
8/9 anonim válasza:
Vannak félős fiúk , ez jelenti azt, hogy tapasztalatlanok, és pont ezért olyan aranyosak ilyenkor nekünk lányoknak kell kezdeményezni de csak egy kicsit mindig annyit, hogy azt higyje, hogy ő udvarol neked és nem te neki!
9/9 anonim válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok és a korábbi kérdésemre adott válaszok alapján úgy döntöttem, hogy kerek-perec megbeszélem vele, mi a helyzet. Nem támadom le csak humorosan, óvatosan a lényegre terelem majd a szót. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle. Neked is ezt javaslom, majd írd meg esetleg mi történt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!