Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lillita kérdése:
Mit jelent ha egy fiú úgy köszön el chatnél, hogy majd dumálunk (K)?
Figyelt kérdés
Volt osztálytársammal beszélgetünk egy ideje, meg flörtölgetünk. Előbb is így történt, de azt írta, hogy mennie kell segítenie valakinek, később lesz, még dumálunk(K)
Lehet én kombinálom túl, eddig olyan lelkes volt, meg éreztem h tetszem neki, és most meg így köszön el.
2011. máj. 26. 16:33
2/5 A kérdező kommentje:
az a puszi:D
2011. máj. 26. 16:35
3/5 anonim válasza:
Ja,jól van.Szerintem élőben dumáljatok,online kifakul minden,értelmét veszti idő után a flört is.
5/5 A kérdező kommentje:
oké lehet, csak kíváncsi voltam:) egyébként élőben is fogunk találkozni, de csak szóbli után, mert most vidéken van, szóbeli után két napra felköltözik pestre:)
2011. máj. 26. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!