Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éves vagyok és van már fiúm . A baj az hogy csomó fiúnak tetszek és leakarom rázni őket . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 10:43
1/8 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy van fiúd. Ha meg ez sme elég(tudom, vannak ilyenek), egyszerűen ignoráld, ha nem érti mit foglalkozol vele?
16/L
3/8 anonim válasza:
Tiltsd le őket, kerüld a társaságukat.
4/8 anonim válasza:
Szerintem még baráti szinten se beszélj olyan fiúval akinek tetszel, de nem kölcsönös az érzés. Neki fájdalmat okozhatsz ezzel, lehet a párodnak is rosszul esne/esik ha ilyen fiúkkal beszélsz,szóval csak simán szakítsd meg velük a kapcsolatot.
5/8 anonim válasza:
Az érzés mikor egy 12 évesnek nagyobb szerelmi élete van...
7/8 anonim válasza:
12 éves és neki fiúja van..... :D:D Édes Istenem, segíts, hova fajul ez a világ??
8/8 anonim válasza:
Lol xD Hallod, ember
16 vagyok, és életemben egy barátom se volt, hogy van neked már ilyen kiskorodban barátod? Legalább menstruálsz is már? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!