Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan döntsek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jamle29 kérdése:

Hogyan döntsek erről?

Figyelt kérdés
mostanában eléggé összezavarodtam pár évvel ezelőtt megtetszett egy osztálytársam majd már nem tudom min de nagyon összevesztünk próbáltam vele beszélni és békülni időt hagyni de semmi itt kezdődött az egész majd egyik évben egy olyan lánnyal találkoztam akit gyerekkoromban láttam és nagyon megtetszett és azóta nagy álmom összejönni vele amiért sokat teszek de már nem is nagyon tetszik nem is ismerem csak az álmomat akarom megvalósítani éd sokszor úgy érzem.hogy valahogy kötődök hozzá és van a harmadik lány akit 4 éve ismerek sokat nem szoktam beszélni vele de eléggé ismerem (ő tetszik jelenleg nekem) félévvel idősebb nálam. Az a lényeg hogy ebben az évben ezek a lányok folyton „cserélődtek” amit úgy értek mindig a másik tetszett szinte havonta változik ez a három lány között és nem tudom hogy melyikkel foglakozzak jobban mert akit elsőnek írtam annak elmondtm hogy bejön ennyi a 2.-al összevesztem és nem tudom hogy béküljek ki vele a harmadikat pedig elhívtam randira de azt mondta nem érrá kérlek segítsetek engem elvakított az egész

2017. szept. 7. 19:12
 1/2 CFB ***** válasza:

Próbáld meg a 3.kal azt a randit összehozni. Ha nem ajánlott más időpontot magától, akkor nem nagyon akarhat semmit, de egy randi nem nagy cucc.

Szerintem próbáld meg elképzelni a jövőd (már ameddig) mind3 lánnyal külön-külön, hogy mi lenne, HA

ezzel, azzal, amazzal jönnél össze. amelyik a legjobban nézne ki, azt válaszd, és próbáld meg megvalósítani. Ha szeretsz sokat szöszmötölni valamivel, akár listát is írhatsz, hogy mik lennének egy-egy kapcsolatod előnyei vagy hátrányai velük. Akkor is egyértelműen azt válaszd, amelyik a legjobb. Kivéve, ha szereted az akadályokat.

Egyébként ha te nem tudod, egy másik idegen közel se fogja tudni megmondani, hogy mit kéne tenned. :D Te te vagy, és nem én, vagy másik GYIKos felhasználó, és nem is ismerjük a csajokat. :)

2017. szept. 8. 04:25
 2/2 A kérdező kommentje:
igen igazad és amit mondtál azt a összehasonlítást azt korábban már megcsináltam és az 1. kizártám azok alapján de én se ismerem őket nagyon mert a 2. összevesztem és nem sikerült kibékülni és így azóta nem beszéltem egy szót se vele a 3. az amelyiket én jobban ismerem de szerintem rosszul fogalmaztam meg a kérdést így lenne helyes: Mi alapján döntsek?
2017. szept. 8. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!