Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, igaz ez?

Figyelt kérdés
A csajom szakított velem másfél hónao után. Igazából semmi komoly, csak nem gondolta úgy, hogy müködhetne. Már szakítottunk mikor beszélek az osztalytársaimma és az egyik làny mondja, hogy a pasija 1 hónap után sem volt képes azt kinyögni, hogy "szeretlek". (És ezért szakított vele). Én meg ott nézek, hogy én másfél hónap alatt sem nyögtem ki. Tényleg ekkora probléma ez. Mert amúgy a csaj fel is jött hozzám csókolozni (csak mi ketten voltunk és nem történt más). De ez tényleg ekkora probléma? Lehet ezért szakított a csajom?
2017. aug. 30. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányok szeretik hallani hogy:szeretlek.De nem a második randin.Ha nem halljuk azt hisszük hogy nem vagyunk fontosaka fiú számára.16/l
2017. aug. 30. 08:29
 2/10 anonim ***** válasza:
*15/l
2017. aug. 30. 08:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy fiúnak szerintem ki kell mondania hogy szeretlek. Mert valahogy a tudtára kell adnod hogy szereted. És erre a legegyszerűbb mód az hogy elmondod.
2017. aug. 30. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a"Szeretlek" szó nagyon komoly és erős érzéseket jelent, gondolom mindenkinek. Szeretem hallani, de ha kapcsolatban vagyok, akkor nekem kell 2 hónap amíg megismerem a másikat, és teljes szívemből tudom neki ezt mondani. Így nem is várom el, hogy addig nekem mondjanak ilyeneket. És az a fura, hogy engem ha megölelnek, átkarolnak, megfogják a kezem, megcsókolnak, sokkal jobban érzem a szeretetet mintha szóban mondanák el.

Úgyhogy röviden: Szerintem az többet ér, ha kifejezed az érzéseidet, minthogy elmond, bár végül is az is kifejezése ha szavakba öntöd. Attól függ, hogy a lánynak mi a szeretetnyelve. Lehet nem ezért szakított, de ezt így nem mondhatjuk meg.

16/L

2017. aug. 30. 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nehéz megfelelni. Első barátnőmnek, miután összejöttünk, mondtam neki. Neki az túl gyors volt, azt mondta, hogy ne mondjam, hanem mutassam ki, de persze az is baj volt, ha nem mondtam.

A másodiknál vártam azért 3 hetet, ő szerette ha mondom, de ő többször szerette volna.

20F

2017. aug. 30. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen rövid idő után engem kifejezetten zavarna, ha a barátom elkezdené azt hajtogatni, hogy szeretlek. Addig legalábbis ne, amíg nem olyan erős köztünk az érzelmi kötődés. :/
2017. aug. 30. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi össze sem jöttünk a sráccal, de már mondta, hogy szeret. (mit ne mondjak, ragadós volt a srác) Engem idegesített, hogy nem is ismer de már "szeretlek kicsim" én meg: :o. (kicsit összevisszán írtam le, de lényeg a lényeg.)
2017. aug. 30. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyeseknek nagyon nehéz ezt kimondani, én is ide tartozom. Én nem mondom minden második embernek, csak akik tényleg fontosak nekem és idő kell hozzá. Van akinek pár év után mondtam. Ennek a szónak jelentése van, tehát nem mondogatom akárkinek, és ezért nem találom helyesnek, ha valaki ezt megköveteli.
2017. aug. 30. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ezért szakított. Elég friss volt még a kapcsolat. Teljesen reális, hogy ismerkedtetek, de nem alakultak ki az érzelmek.

Szerintem ezen nem kell agyalni. Ha nem szereted, akkor ne mondd neki, mert az szerintem nagyon gáz. Ha szereted, akkor viszont nyugodtan mondd ki az érzéseidet.

Szerintem egyszerre fontos a kimondott szó is és a viselkedés is, az érzelmek kimutatása is.

2017. aug. 30. 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Én hülyét tudnék kapni, ha folyton azt hajtogatná a pasim hogy "szeretlek". Főleg 1 hónap után. Nálam pl. tényleg van egy lelki gát, ami nem engedi hogy kimondjam, ha nem vagyok szerelmes. Ha a fiú előáll ezzel, amikor még nem tudom viszonozni, az még kínos is.
2017. aug. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!