Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szeretitek jobban a komolytalan srácokat?
Mi van nagyapó a kezed még mindig a se**edbe szorult?? (nem sértésből , csak demonstráltam a leírtakat és várom az eredményt), ha igaz amit írtál pár percen belül üzenetek ezrei árasztanak majd el, ha csak egy szerencsétlen gyökér vagy aki a valós gondjait erre az egy dologra vetíti ki akkor nem fog jönni privát üzenet max tőled, hogy bass*am meg anyám :/
18f
Amúgy meg aki akarja az úgyis átver máoksat.. Attól mert még te tudod róla, hogy miért van a barátnőjével együtt a lánynak adhatja a szelídet meg a jó fiút ki szívből szereti, hogy kihasználhassa erre-arra, és a naív lányok ezt ugyse fogják észrevenni szóval ilyen alapon sokan úgy gondolják, hogy akkor megis tehetik csak mert van rá mód, valószínűleg a lány máshogy ismeri a srácot mint ahogyan te , mivel mint mondtam ott megjátsza magát, de az is lehet hogy nálad játsza meg magát, és szereti a lányt de az is lehet hogy mindenkinél csak szerepet játszik és valódi énjét elnyomja.
Sok humorista azért viccelődik annyit, hogy elnyomja magában a bánatot , a szenvedést és gyötrelmet, "ha már ilyen vagyok akkor legalább a körülöttem levők nevessenek rajtam vagy valamin amit mondok" elven, egy időután ez normális humort eredményez, de még fiatal korban ez sokszor komolytalan viselkedéshez vezet mivel ezzel kompenzálja a sza*ságait az életében, de ez csak egy lehetséges alternatíva a sok közül, lehet azért teszi azt amit mert szimplán csak egy ge*i mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!