Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik a köldök piercing?
Pár napja kaptam meg, szerintem jól áll csak nem tudom hogy nektek bejön e, illetve szerintetek haspollóban hordjam vagy majd legyen meglepetés a lánynak ha eljutunk odaáig?
18f
Szexi *-* Ha felveszel egy pöpec magassarkút akkor majd minden lány téged fog nézni, ha egy kellőképen kihívó öltözetet is magadra dobsz, ami mondjuk csak a heréket villantja meg és nem az egész csomagot (mint ahogy a lányok ma csinálják) akkor garantált a siker :D
Kérdező nem lány vagyok, épen ezért tudom értelmezni megfelelően a dekódolt üzenetedet.
Vannak dolgok, amik kifejezetten a lányoknak szólnak.
El tudnál képzelni egy férfit magassarkúban? Esetleg toppban? MŰKÖRMÖKKEL? Igen el lehet képzelni de teljes mértékben ellentmondásos. Ugyan ez a helyzet a köldök pc-vel.. hagyd meg a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!