Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 18 évesen egy 13 évessel smároltam?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy buli, ahol osszeismerkedtem egy csajjal, felrehivtam, leültünk egy padra, ahol elkezdtünk smárolni. Majd később mondja hogy 13 eves. iszonyatosan szegyenlem magam, 17 nek néz ki a csaj. Ma este is szeretne találkozni velem egy utcabál keretében. Menjek el? Ha jol tudom, akkor mar megbuntethetnek.2017. aug. 26. 15:29
11/19 anonim válasza:
Semmi baj nincs ebből. EZ már Matisz papa unokája.
12/19 anonim válasza:
Ez annyira álszent dolog. Ha nem mondta volna el hogy 13 akkor most semmi bajod nem lenne, pedig ugyanaz a lány lenne akkor is. Változott valami? Már nem szép és nem szimpatikus? Ezzel csak azt bizonyítottad be hogy nem azért nem jönnél össze egy 13 évessel mert éretlen, mert gyerekes vagy mert "kislány", hanem szimplán egy k**va szám miatt. Így igaz sajnos..
13/19 A kérdező kommentje:
mert nem akarok komolyabb ügyet ebből. pl bíróság meg stb.
2017. aug. 26. 16:15
14/19 anonim válasza:
Hagyd. Szerintem elég éretlen, hogy 13 évesen egy buliban akarta az első csókját, egy idegennel. És amúgy igen, mostanában a 13 évesek jóval idősebbnek néznek ki, idősebbnek mint én most 16 évesen. Amúgy ilyen korban minden lány egy nála idősebb, "tapasztalt" srácot akar. Ez van. De te legyél nagyfiú és mondj neki nemet, ha nem akarod. Kicsit elszontyolodik, de akkor majd máskor nem smárolgat buliban egy nagykorúval.
15/19 Stark2000 válasza:
Egyetértek itt a többiekkel. Szerintem is hagyd. Én is ismerek olyan 12 éves lányt, aki 16-nak nézett ki. Ma már 14 éves.. Ha nem tudnám, hogy hány éves és, hogy haverom húga, azt hinném 20-as éveiben jár. Manapság előfordul az ilyen, sajnos ez van. Mivel nem tudtad, hogy 13 éves, szerintem nem gáz. Mondjuk ne emlegesd föl senkinek, de emiatt ne érezd magad gáznak, vagy akármi. Mindenesetre beszéld meg vele, hogy túl fiatal hozzád és ez így nem működne.
19/19 anonim válasza:
Ha igy belement, azert porszem van a gepben :D persze a mai 13 eves korosztaly mas, de szerintem nem te vagy neki az elso
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!