Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Smároltam 26 évesen egy 16...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smároltam 26 évesen egy 16 évessel. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Melóhelyemen dolgozott diákmunkásként, mellém rakták. Egész nap elhülyültünk, eldumáltunk, olyan aranyos volt, majd az egyik sétnánál a szünetben elcsattant egy csók, azóta nem tudom ezt hova tenni.Szemét ember vagyok? Kihasználtam egy kiskorút? Mit tegyek? Soha nem csináltam ilyet, még 5 évvel fiatalabb barátnőm sem nagyon volt, max. 2-3 évvel.

2017. jan. 31. 21:38
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
92%

Huhú, milyen pedofilozást fogsz te kapni a sok frusztrált, kielégítetlen háziasszonytól, meg szűz tini fiúktól.

Nem vagy pedo, és szemét sem. A pedofil éretlen, kisgyerek testhez vonzódik, mondjuk egy 8 éveshez. A tinilányok manapság nagyon szépen tudnak kinézni, vannak már idomaik. Biológiailag minden heteroszexuális férfi vonzódhat hozzájuk, nem számít mentális defektnek, fétisnek, mint a pedofilizmus, ezt már több pszichiáter is elmondta.

Hülye maximum akkor vagy, ha egy 10 évvel fiatalabb csitrivel kapcsolatot akarsz. Mondjuk ha 26 évesen egy 16 éves agyi szintjén vagy, és célok tekintetében is hasonlók vagytok, akkor nem szóltam.

2017. jan. 31. 21:40
 2/23 anonim ***** válasza:
10%
Defenesztráld magad. Ha nem tudod a jelentését nézz utána...alap műveltség istenem hova lettél?
2017. jan. 31. 21:42
 3/23 A kérdező kommentje:

*alapműveltség

Leírni sem tudod, de számon kéred. Vicces.

2017. jan. 31. 21:44
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy 16 évesre rámozdulni nem bűn. Az már más kérdés, hogy együtt járni eggyel vajon megérné. Csak azért ne törd össze a lelkét.
2017. jan. 31. 21:59
 5/23 anonim ***** válasza:
54%
Adom a két tökömet, meg a farkamat hozzá, mert úgy látszik, megdugnom is nekem kéne helyetted.
2017. jan. 31. 22:12
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Jaj, ha ez bűn, én a pokolban fogok égni. :(
2017. jan. 31. 23:07
 7/23 anonim válasza:
53%
mi legyen? legyen milánói az a kedvencem és régen ettem xdd
2017. jan. 31. 23:21
 8/23 anonim ***** válasza:
6%
És még ki is írod ide! Mekkora gyökér vagy!
2017. jan. 31. 23:29
 9/23 anonim ***** válasza:
11%
#3, nem tudja leírni, de legalább nem használ ki kiskorú, védtelen lányokat. Mostantól ha szembejön veled egy frissen bekakált hajléktalan a pályaudvaron, örülj neki, mert olyat láthatsz akinél TALÁN többet érsz egy jobb napodon.
2017. febr. 1. 00:16
 10/23 anonim válasza:
81%

#8 #9 szerintem a másik regisztrációja a 63%-osnak xdd

*reménykedik, hogy egyszerre több ember nem lehet ilyen hülye*

mi a kihasználás egy ártatlan smárolásban, ha kölcsönös, és nem erőszakos? irigykedsz?

2017. febr. 1. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!