Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltam 26 évesen egy 16 évessel. Most mi legyen?
"#8 #9 szerintem a másik regisztrációja a 63%-osnak xdd
*reménykedik, hogy egyszerre több ember nem lehet ilyen hülye*
mi a kihasználás egy ártatlan smárolásban, ha kölcsönös, és nem erőszakos? irigykedsz?" Melyik 63%-osnak? Azért kérdeezem,mert nekem ez az egy felhasználóm van. Irigykedni pedig nem irigykedek, nem is ítélem el ezért. Egy smárolás miatt,miközben nem egy olyan történetet hallottam,hogy ,40-50 éves emberek dugtak vagy dugnak meg 15-16 éves lányokat. Ez ahhoz képest semmi.
Én 17 évesen együtt voltam kb fél évet egy 28 évessel. Nem mondom, hogy "normális", de mi jól éreztük magunkat, míg jártunk. És senki nem gondolta őt pedofilnak.
18L
#18. Én sem gondolom őt pedofilnak amúgy, inkább csak egy balf**z embernek, csak érdekesnek találtam, hogy idejön gyónni, aztán kiakad ha valaki leírja a véleményét. Ha 26 leszel nem akarsz majd magad mellé egy olyan 26 éves srácot, aki 16 évesekkel van együtt.
#3-as voltam.
Mi a kérdés?
Teljesen normális ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!