Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltam 26 évesen egy 16 évessel. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Melóhelyemen dolgozott diákmunkásként, mellém rakták. Egész nap elhülyültünk, eldumáltunk, olyan aranyos volt, majd az egyik sétnánál a szünetben elcsattant egy csók, azóta nem tudom ezt hova tenni.Szemét ember vagyok? Kihasználtam egy kiskorút? Mit tegyek? Soha nem csináltam ilyet, még 5 évvel fiatalabb barátnőm sem nagyon volt, max. 2-3 évvel.2017. jan. 31. 21:38
21/23 anonim válasza:
Beszéljétek meg először is..Ha összeilletek beszélgessetek ,ismerkedjetek aztán gondold át megéri e. Én nem ajánlanám, de talán..
22/23 anonim válasza:
Én 32 évesen is smároltam 16 évessel és akkor mi van??
23/23 anonim válasza:
Majd ha pofára esel megtudod, haver sorba koptatja le az ilyen kis komolytalan libakat, sőt mást is ismerek aki elhajtja őket, mind a kettő 20on eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!