Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszergazda vagyok egy iskolában, kirúghatnak ha megtudják, hogy egy 16 évessel diáklánnyal (más intézménybe jár, oktatási intézménytől eltérő helyen ismerkedtünk meg) járok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 22:08
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy pedagógus, és nem a gyerekekkel foglalkozol, mint nevelő ember, hanem egyéb alkalmazott vagy, akkor nem.
2/7 anonim válasza:
Nem, nem rúgnak ki, de dughatnál korodbeli nőket, mert elég gáz vagy... Már bocs, de ez az igazság.
3/7 anonim válasza:
Én a helyedbe eltünnék!Mert ha ez kiderül akk nem fogsz élve bekerülni a böribe!Az apja fejszével fog szétpaszni!
4/7 anonim válasza:
Nálunk a rendszergazda járt egy végzössel és ott smaroltak mikor mentek le. Durva volt. 19 eves csaj 27 eves rendszergazda
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:
Először is az apukájával jóba vagyok, a fejszét pedig még éleznie kell xd
A lány tökéletesen érett a korához képest, de még mennyire érett xd
Még egyszer köszönöm a válaszokat sokat segítettetek....
2017. máj. 8. 01:20
6/7 anonim válasza:
A munkahelyednek ehhez semmi köze. Ha kiderülne, maximum furcsán nézhetnek rá, de szerintem ez édes kevés ahhoz, hogy elbocsájtsanak. Ne haragudj, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
7/7 anonim válasza:
Az apja helyében jól megvernélek. Nem hinném, hogy kirúghatnak, de én a helyedben előbb mondanék föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!