Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom nagyon sokszor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon sokszor csorgatja a nyálát más csajok után. Nem elég csak egy kicsikét megfigyelni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mit gondolnak a fiúk, mikor más csajt néz meg?

(Igen én is megszoktam nézni a pasikat,de nem olyan nyomulósan, hogy a barátom észrevegye. Inkább csak odapillantok.)

Igen, igen hallottam, hogy hűséget kell a másikért fogadni és nem vakságot. De ha már túlzásba viszi a csaj nézegetést, akkor mi van? Még hátra is szokott nézni, basszus utána.

Igen, ilyen csaj vagyok aki eléggé féltékeny, (de csak magamba szoktam féltékenykedni xd) a barátomnak nem mondok semmit...

Vélemények erről a szituról?

17/l

2017. aug. 26. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Vágd pofon hogy megtanulja hogy veled van, vagy csorgasd te is a nyálad a pasikra.
2017. aug. 26. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, ha nem tudja felfogni, hogy ez neked rosszulesik. Aki ennyire érzelmi szegény, az valószínűleg nem szeret téged normálisan. Inkább spórolj éveket az életedből, és ne rá pazarold, hanem töltsd olyanokkal, akiknek számítasz is.
2017. aug. 26. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinald te is ugyan ezt.
2017. aug. 26. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :-)
2017. aug. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!