Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti a párom megfigyelni, ahogy este lemosom a sminkem?
Nincs rajtam vakolat, visszafogottan festem magam és a párom csomószor mondja, hogy nagyon tetszem neki smink nélkül is, miatta nem is kell használnom.
Viszont amikor együtt alszunk este, szó szerint odaáll mögém és nézi a tükörben, ahogy lemosom.
Ilyenkor mindig rászólok viccesen, hogy ne csinálja, mert nekem ez olyan feszélyező, de mégis mindig néz.
Miért csinálhatja ezt?
De miért szereti? Szerintem egyébként lényegesen csúnyább vagyok mégis azt látom, hogy tényleg tetszem neki mert utána puszilgat.
Nem értem, tényleg "megfigyel" ilyenkor.
Manapság tényleg ennyire luxus az egymással történő őszinte kommunikáció?
Miért nem tőle kérdezed meg? Mi honnan a fenéből tudhatnánk, hogy miért csinálja?
ui.:
"Szerintem egyébként lényegesen csúnyább vagyok mégis azt látom, hogy tényleg tetszem neki mert utána puszilgat. "
Kezdj valamit az önbizalomhiányoddal is, mert egy idő után még bajod lesz belőle.
Ő úgy szeret téged, ahogy vagy. Számára szép vagy.
Neked viszont nincs önbizalmad, se önértékelésed.
Amikor fogsz egy darab sárgarezet és elkezded dörzsölni egy papírlaphoz, szép, tükörsima, aranyfényű felületet kapsz, amiben gyönyörködik az ember. Szerintem ez a sminklemosás is hasonló folyamat. Nem mondom, hogy a smink nem lehet szép, de az mégsem tisztán te vagy, ahogy a patina sem tisztán sárgaréz. Benned gyönyörködik, nem a vékony rétegben amit ilyen-olyan okból magadon képzel. Szerintem örülj neki :)
31/f
Irigylem a problémáid. :) Nőként is erre gondoltam, hogy "csak úgy" nézi, mert miért ne... ennyi. Mit akarsz ebbe belemagyarázni? Miért nem elég ez? De komolyan, nem értelek.
Ez kb. olyan, mint a facebookos videók, amikben egy golyó végigmegy valami "akadálypályán". Miért nézzük végig? Csak úgy. Ennyi! xD
Én is szerettem ezt nézni. Valahogy jó érzés egy változásnak a tanújának lenni, megfigyelni azt.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!