Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek a kapcsolato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kapcsolatomrol? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem úgy ahogy van. Viszont most hogy nyár van nem tudunk annyit együtt lenni mint suliban.. irásban nem is tudunk jól kommunikálni és emiatt sok a vita. Én emiatt kicsit elhanyagolva érzem magam és amikor beszélek neki erről mindig jön a bűntudat keltés (pl.: nem vitted ki a szemetet. "Te se" ezt a rövid kis mondatot imádja használni.) És mindig addig van rendben a vita amíg én nyugodtan tudom kezelni a dolgot. Ha már én is ideges leszek akkor úgy beszél velem mintha nem is a barátnője hanem valami r**anc lennék. Szóval egyszerűen képtelenség vele ilyeneket megbeszélni nagyon makacs önfejű és valahogy mindig addig forgatja a szavakat akár napokkal később valahogy én leszek a hibás.

Sajnos sokszor veszekedtünk mostanság. Beismerem hogy nekem is alacsony volt a tűréshatárom sokkal gyorsabban kiborított apróságokkal. Viszont már nagyon sok. kapcsolatunk során 2x fenyegetett azzal hogy akkor szakítsunk. Én nem szeretnék és tudom ő sem csak csinálja a fesztivált mert szeret hisztizni.

Most viszont eljutottam arra a szintre hogy megkérdezem hogy szakítsunk vagy ne.

Mert ha még ezt csináljuk sokáig nem fogom birni és ő sem már most is úgy ahogy tartom magam./ Úgy érzem ez a sok veszekedés csökkentett a felé fordított bizalmamból./ Viszont amikor suliban együtt vagyunk az teljesen más. Ott is volt egy nagy vitánk de az meg nagyon az elején volt. Ott mintha teljesen más ember lenne. Kedves figyelmes néha kicsit óvodás módjára viselkedik de ez nála hozzájárul a kamaszkorhoz.

Szóval... amire kiakarok térni: megpróbálom vele megbeszélni hogy vagy tanévtől új lappal indítunk vagy hagyjuk. Ha valaki volt hasonló helyzetben megosztaná velem a tapasztalatait mi sült ki ebböl?

Nem igazán tudom mivel fogglalkozzam most. Mert ha csak a nyarat nézném nem tudnék vele maradni. De ha randizunk vagy suliban vagyunk az esetek 90%-ában hercegnőként kezel.

2017. aug. 9. 10:53
 1/6 DollarDog ***** válasza:
100%

Inkább beszéljétek meg a próblémákat! Mond el neki hogy érzel / hogy esik neked ez a sok veszekedés! Minden kapcsolatban vannak kisebb nagyobb veszekedések csak az a gond hogy sokan úgy oldják meg a problémákat hogy szakítanak inkább minthogy megbeszéljék hogy ez meg az a gond és akkor változtatnak!

Nyugodtan mond el neki hogy neked milyen problémád van hisz ezért kapcsolat a kapcsolat! Hogy elmondunk mindent a másiknak, hogy megbeszéljük vele a problémákat!

2017. aug. 9. 10:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Túl csúnyán bánik veled ahhoz,hogy itt még legyen mit megbeszélni.

Tudod miért beszél így veled? Mert nem tiszteled magadat annyira, hogy azt mondd neki : Beszélj így az anyuddal vagy a szomszédoddal, de velem nem. Ha nem megoldható,akkor tudod merre van az ajtó.

Szórakozni csak azzal lehet,aki engedi. És te engeded! Tanulj egy kis önbecsülést,mert akkor mindenki úgy fog veled beszélni,ahogy akar. A srácot meg engedd el,mert jobbat érdemelsz a tahóságánál. És tanulj az esetből.

2017. aug. 9. 11:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem találkoztok? Legalább egyszer találkozzatok nyàron is, hogy megbeszéljétek a dolgokat
2017. aug. 9. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoktunk találkozni de messze lakunk egymástol így nehezebb. Hetente kéthetente szoktunk de az mégis csak más hogy suliban egy osztályban egy padban egy kollégium ban stb
2017. aug. 9. 11:41
 5/6 anonim válasza:
Testvér :O ezért szoktam én le a szappanoperákról...
2017. aug. 14. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szánalmasak vagytok xD
2017. aug. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!