Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kapcsolatomról?
Sziasztok.
Furcsa érzéseim vannak, ezért gondoltam megkérdezlek titeket hogy mit gondoltok a "kapcsolatomról".
Lehet kicsit hosszú lesz, elnézést érte.
Középsuliban volt egy barátnőm, teljesen oda volt értem de én szakítottam vele egy év után mert szinte minden nap együtt voltunk, úgy éreztem rátelepszik az életemre.
Nehezen tudta feldolgozni a válást,évekig én voltam a szemétláda, de aztán egyszer csak elkezdett kedvesen írogatni meg úgy vettem észre meg is változott, felnőtt.
Kerültem a találkát, mert szerintem hajtotta a kíváncsiság, meg úgy vettem észre talán még mindig nem tudott elfelejteni.
A lényeg hogy most 6 év után beadtam a derekam, találkoztunk.
Kellemes meglepetés volt, külsőre javult is meg nem is, belsőre kicsit a régi de meg is változott, más a gondolkodása, sok dologban hasonlítunk i.
Megjárta külföldet, kereste magát az életben, barátja is volt pár, de mégis nálam kötött ki...szerintem szeret.
Rólam annyit hogy én sem találtam normális csajt az évek alatt,érettebb fejjel pedig már alább is adtam az elvárásokból, meg úgy látom manapság nincsenek is igazán rendes lányok.
Szóval mit gondoltok, jó a felmelegített káposzta?
Ha ennyire hasonlóak vagyunk, vagy ha nagyon szeret valaki akkor amellett érdemes lenne kitartani?
Na meg ennyi idősen már nem ártana valamerre tartani az életben nem?
Szerelmes nem vagyok, de sokat gondolok rá.
Írjátok meg légyszi hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy hogy volt e hasonló történetetek.
24 F.
Köszönöm a válaszokat.
Tudod, kérdező, az emberek 95%-a ehhez hasonló kapcsolatban él. Ők is lejjebb adtak az elvárásokból, és megelégedtek azzal, amit dobott a gép. Nem is szokott ezzel baj lenni egészen addig, míg valamelyik részről fel nem tűnik valaki, akinek egy pillantásától roggyan a láb, akinek egy szavától sutba dobódik minden elv, minden összetartás, minden hűség. Mert olyankor aztán borul a bili!
Minden felnőtt ismeretségi körében van legalább egy olyan, addig mintaházasságban élő pasi, aki egy tavaszi délután megbolondult, és lelépett a bérszámfejtő Piroskával. Vagy olyan nő, aki csapot-papot, gyereket-férjet hátrahagyva megszökött egy alkoholista hajóskapitánnyal.
Ilyenkor értetlenkedve állnak az emberek, mert nem tudják, hogy ők csak azért nem tették még meg, mert az ő életükben nem tűnt fel egy Piroska, vagy egy hajóskapitány. Mert ők bizony léteznek! És ha te nem egy Piroskával élsz, hanem azzal, akit dobott neked a gép, akkor csak a szerencsén múlik a kapcsolat jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!