Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok 1 régi kapcsolatomról mikor az új sokkal jobb?
Figyelt kérdés
Hello annyi lenne hogy fél éve kb jártam 1 lánnyal több mint 1 évig voltunk 1 ütt aztán vége lett. Azota találtam mást akivel sokkal jobban érzem magam és jelenleg mondhatni tökéletes a viszonyunk, de mégis a régiről álmodok ráadásul most kezdtem el róla álmodni pedig már fél éve volt és nem is láttam azóta. Eddig nem álmodtam róla nem értem miért lehet ez... Mással is előfordult ez ? Nem tudjátok mi lehet az oka? Köszi a válaszokat 19/f2010. jan. 14. 16:39
1/2 anonim válasza:
Mert emlékeid vannak. És az emberi agy határtalan. Nem kell figyelni rá, nem jelent semmit. Én is álmodtam már volt szeretővel, volt pasival, mindig mindenkivel, az aktuálissal volt, hogy soha, vagy csak később. 20L
2/2 anonim válasza:
Ez csak a tudatalattid,teljesen normális,nem kell aggódnod. Emlékek,érzések a múltból. Nekem is szokott ilyen lenni de ettől még a jelenlegi páromat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!