Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélkeznek a kapcsolatomról és a páromról?
Jó ideje együtt vagyok már a párommal és szeretem.
Csak közben beszólnak,hogy nem értik miért vagyok vele mert nem hozzám illő a külső tulajdonságai alapján.
Szerintem meg összeillünk és én nem értem miért mondják róla azt,hogy "nem helyes/ronda" miközben én nem látom annak.
Annyira rosszul esik,hogy ilyeneket mondanak róla. Persze kiállok mellette de nem értem miért oltanak le..
Mert primitív emberek.
Egyszerű: le kell sz*rni.
Lehet irigyek nem? Ne foglalkozz velük. Am nekem is mondták hogy szebbet, jobbat érdemlek:D Igaz végül igazuk lettxD Na de vannak kivételek:D
21/F
A lényeg:nektek jó akkor a többit xard le és mint ahogy előttem is írták irigyek rátok mert jól elvagytok
azt szeretnék ,ha nektek se lenne jó!!!
Vannak néha vitáink de melyik kapcsolatban nincs?
Szerintem igen mert hasonló személyiségek vagyunk.
Szeretünk beszélgetni, csavarogni és együtt kockulni. :)
a csillag jegyünk is egyforma :D
Kihagytam,hogy
20 éves vagyok a párom meg 22 :)
Próbáltak már közénk állni.. nem is egyszer.. egy srác azt mondta,hogy azért nem illek vele össze mert 10 skálán
én egy 8-9es a párom pedig csak egy 4-es....
de nagyon jó amikor egy kívül álló belepofázik egy kapcsolatba
remélem elhajtottad a francba???
tehát bármi van akkor egyeztetnetek kell ,mert szétakarnak választani titeket
milyen jó fej emberek!!!!!!!!
Közel álltam ahhoz ,h megüssem :)
de nem tettem az erő velem volt :D
kár:))
lefejelhetted volna legalább:))
kár ,hogy ilyenekre kell energiát pazarolni(od)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!