Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélkeznek fénykép alapján a mai nők, ennyire felszínesek?
Figyelt kérdés
Ha interneten ismerkedem, nem egyszer tök jól elbeszélgettünk, tök jó éreztük magunkat, de miután képet kért, utána jaa bocsi nem jössz be és nem is folytatta a beszélgetést tovább.2013. jan. 16. 20:39
2/19 anonim válasza:
Nem tetszettél neki ennyi.
Minek folytatná tovább az ismerkedést ha semmi értelme.
3/19 anonim válasza:
Szar a kép minősége, ebből arra következtetnek, hogy múlt évezredbeli webkammal csináltad, mivel nincs pénzed, ezért úgy érzik, nem tudod megteremteni azt az anyagi biztonságot, melyben fel kívánják nevelni az utódokat.
4/19 A kérdező kommentje:
De fénykép alapján, így egyértelműen. :O
2013. jan. 16. 20:41
5/19 A kérdező kommentje:
3-nak ott a pont :D
2013. jan. 16. 20:42
6/19 anonim válasza:
csak a vak csajok nem felszínesek
7/19 anonim válasza:
Hallod.Én élőben komolyan kaptam bókokat hogy helyes vagyok,szép barátnőim voltak.
De ha interneten küldtem képet,akkor azt kaptam,hogy nem tetszem.
Nem vagyok fotogén alkat,szerintem te se..
8/19 anonim válasza:
Eléggé azok.De a mai világban mindenki az,aki azt mondja,hogy nem,az hazudik.Amelyik fiú vagy lány azt mondja,hogy ő nem felszínes,annak csak azt üzenem,hogy akkor jöjjön össze Quasimodo-val és meglátjuk,hogy tényleg felszínes vagy sem.
9/19 anonim válasza:
Na ne már, hogy a fénykép alapján itéljék meg az anyagi helyzetet!
Most őszintén, ha te kapnál egy ronda nőről fotót, te is azt mondanád, hogy nem számít, mert kedves?
Ugyan már, ez a külső nem számít csak duma. Persze, hogy számít.
Nem az álompasit akarják a nők, de azért lehessen már vele kimenni az utcára.
Nincs előnyösebb fotó rólad?
10/19 anonim válasza:
Neked talán ínyedre van bármilyen csaj? Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!