Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélkeznek fénykép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélkeznek fénykép alapján a mai nők, ennyire felszínesek?

Figyelt kérdés
Ha interneten ismerkedem, nem egyszer tök jól elbeszélgettünk, tök jó éreztük magunkat, de miután képet kért, utána jaa bocsi nem jössz be és nem is folytatta a beszélgetést tovább.
2013. jan. 16. 20:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

nyilván nincs, de adok esélyt, mert:

1. megismerem a belsejét és hátha megszeretem a külsejét (volt már ilyen ronda volt a csaj nem tetszett de belsejét megszerettem)

"Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget."

2. Adok esélyt hátha élőbe kisugárzása, stílusa mimikája megtetszik

2013. jan. 16. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Nő létemre tökéletesen egyetértek azt idézeteddel, én is így vagyok vele, de valljuk be, férfiak között is ugyanez megfigyelhető. Hasonló ehhez az, mikor sírnak a fiúcskák, hogy hol vannak manapság a rendes lányok? Hát hol a fenében lennének?? Mindenhol ott vannak, csak ha éppen jön egy plázacica azon nyomban az ő lábai előtt csahol a népes férfisereg, nyilván mivel kinézetre megkapóbb. Na most akkor ezek a férfiak miért ilyen felszínesek? Kettőn áll a vásár.
2013. jan. 16. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:

sajnos a csúnya lányoknak helyes pasi kell, nem érik be a szintjükön lévő srácokkal

pedig ha komolyan vesszük a fenti idézetet, akkor ez nem megalkuvás, hanem emberi nagyság

2013. jan. 16. 21:18
 14/19 A kérdező kommentje:

13-nak

Valóban a lány 30 éves volt ráadásul és egyáltalán nem volt szebb nálam.

2013. jan. 16. 21:23
 15/19 anonim ***** válasza:

ez hülyeség. Senki se kezd olyannal ismerkedni aki nem tetszik neki külsőre, pláne ha netes ismerkedésről van szó. Miért? Van tucatnyi másik aki lehet hogy jobban tetszene neki. Én is ismerkedtem neten csomószor, DE már eleve fent volt a fotó, és csak annak írtam akinek szintén volt fotója és tetszett. Első szűrő ki is volt pipálva. Ha tetszett neki a fotóm válaszolt, ha nem hát akkor meg nem. Millió kritérium van ami alapján vagy összeillek valakivel vagy nem. Miért bonyolítsam a dolgot még azzal is, hogy külsőleg nem tetszik az illető.

A kérdezőnek meg egyszerűen nem hiszem el, hogy olyannak is esélyt ad aki nem tetszik neki. Lehet le leszek pontozva érte, de ez nagoyn szánalmas, és elkeseredett dolog a szememben. Minden mindegy alapon, csak nő legyen?

Ennyi erővel fel lehetne tenni a kérdést, hogy miért ítélkeznek a nők ÉS A FÉRFIAK külső alapján a valóságban?

Tegéyl fel kérdező fényképet arra az oldalra aztán nem lesz gond. Általában azok szoktak fotó nélkül ismerkedni akik tudják, hogy amúgy nem válaszolnának nekik. így abban reménykednek, hogy hátha megtetszik a lánynak annyira a személyiség hogy eltekint az előnytelen külsőtől

24F (aki neten talált rá egy csodaszép tündéri lányra)

2013. jan. 16. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:

" Senki se kezd olyannal ismerkedni aki nem tetszik neki külsőre"

Ja, de nem mindegy, hogy kinek mennyi szépség kell ahhoz, hogy bejöjjön neki a másik. Én például simán bele tudok habarodni olyan nőkbe, akiket a többség csúnyának tart. Ami más szerint hiba, az szerintem szexepil. Ha a csajok is így szemlélnék a pasikat, akkor több boldog pár lehetne kis hazánkban is. De az átlagnők a valóságtól elrugaszkodott vágyakkal élnek...

2013. jan. 16. 22:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha neten ismerkedsz, csak a fénykép van. Élőben nem lát, nyilván kép alapján fog véleményt alkotni. Ha te kapnál egy rossz képet valakiről ,te sem szívesen akarnál élőben találkozni vele, vagy ismerkedni vele.
2013. jan. 16. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:
"Ami más szerint hiba, az szerintem szexepil." - Látod, ezzel én is sokszor így vagyok! És nem is a többség által bálványolt szépfiúk tetszettek soha. L
2013. jan. 16. 22:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért ismerkedsz neten, ha egyszer nem megy? Vagy manapság luxus az udvarlás, a nő meghódítása, hogy elérd, hogy felfigyeljen rád?
2013. jan. 17. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!