Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélkeznek felettem az emberek? Semmi rosszat nem tettem, ezzel szerintem senkinek! Na szóval a történet részletesen lent!
18éves vagyok, április 23-án ért véget egy kapcsolatom,4évig tartott.
Azóta keresgélek úgy mond hogy újra bolodg legyek, mert nagyon rossz magányosnak lenni.
A 3,5 hónap alatt 3 fiúval ismerkedtem meg.
1-19nap (május1-május20)
2-22nap (júlis 10-augusztus2)
Az elsővel azért ért véget mert állandóan ha találkoztunk, mindig jöttek a haverjai minden alkalommal, nem tudtunk beszélgetni, kettesben sosem voltunk.Mindig én mentem oda eléjük, mert félt.
2.al pedig azért mert a volt barátnőjét szerette, én pedig nem szerettem volna búfelejtő lenni.
Most van az a fiú akivel együtt vagyok egy hete, ő nagyon normális jön mindig, és szeret ami nekem fontos!
Ma mondta nekem egy kisgyerek hogy "jó fura vagy te, váltogatod a pasijaidat" nem mintha sok köze lenne hozzá csak nekem eléggé rosszul esett.
És egyből az jött le hogy mások mit gondolhatnak erről?!
Ti mit gondoltok??
Hát lehet hogy igaza van valamilyen szinten.A komoly kapcsolatod után nem tartottál valami sok pihenőt és a többi között sem.Szerintem ezt furcsálta.Én biztosan többet vártam volna mielőtt újra el kezdek pasizni, de minden ember más.Ezt csak te tudhatod, hogy neked mi a jó.Szerintem ne foglalkozz mások véleményével.
L18
18 évesen egy kisgyerek véleménye érdekel téged??
Ebből csinálsz ügyet???Ez komoly?
Mert ha igen akkor..inkább nem mondok semmit..Amúgy meg,kinek mi köze hozzá,hogy te kivel,és mennyi ideig jársz? A te magánügyed..nehogy már egy kisgyerek szövege miatt aggódj..
"nem mintha sok köze lenne hozzá"
Ez a lényeg az egészből. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha boldog szeretnél lenni. Aki meg rosszat gondol az le van sz*rva. És teljesen valós okok miatt lett vége a kapcsolataidnak, szóval nem tarthatnak r*bancnak. Nem egyéjszakás kalandokra vágysz, hanem párkapcsolatra. Ne hallgass senkire, csak magadra.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!