Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt ez a nőszemély?
A legfurcsább ember akit valaha is megismertem nem sokáig voltunk együtt, mert amúgy ugyan úgy megvan huzatva mint én...nagyon nagy "szerelem" volt de a végére szó szerint ellenségek lettünk.
Próbálta már tönkre tenni az életemet, de tényleg komoly dolgokkal én is az övet mindegy. A lényeg az hogy gyuloljuk egymást
És fájdalmas dolgok vannak/maradtak ebből meg kapcsolat után is.
Viszont ha történik velem valami jó , vagy csak simán profilkepet cserélek azonnal felold Facebookon (azt hiszi nem látom 😈😀) és nem tudom miért csinálja utána meg ismét letilt.
Kissé pszhiopata a lány, de nekem is elég bajom van hasonló vagyok mint ő de nem is beszélünk meg semmi.
Annyi hogy az összes volt barátnője akivel régen jóban volt bír engem öt meg nem igazán.
Viszont akkor sem értem miért csinál ilyeneket.
Tippek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!