Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom elég sokat ps-ezik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elég sokat ps-ezik. Fifázik. Melo után 1-2 meccs este 1-2 meccs. Hétvégén a haverokkal fifa parti. Van hozzám hasonló nőszemély? Hogy kezelitek ezt? Mert én már baromira unom..

Figyelt kérdés

2016. máj. 28. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Addig orulj mig a fifa a legnagyobb bajod.......
2016. máj. 28. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tölt veled elég időt?
2016. máj. 28. 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ezt férfiként sem tudtam soha elképzelni hogy lehet így élni. És hogy lehet az ilyennek barátnője. Na de mindegy. Lehet nem is akarom tudni. De úgy látszik azért mégiscsak ráéreztem, hogy nem pont ez egy nő vágya, folyton ezt nézni.
2016. máj. 28. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát de mi zavar benne? Hogy nem veled tölt időt?

Amúgy engem csak az idegesítene, hogy a kedves egyetlenemnek ez lenne az egyetlen kikapcsolódási módja, és másra nem is lenne igénye, pl. sportolni vagy bármilyen kulturális program.

2016. máj. 28. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:

ha kocsmázna, haverozna akkor meg az lenne a bajod.

ő is unhatja a hisztijeidet.. mégse szól érte semmit.

2016. máj. 28. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem en egy ilyen fifa meccs kozben szepen osszepakolnek es elkoltoznek egy levelet hagyva csak hogy elegem lett abbol hogy semmit nem torodika parjaval es a nagy jatek kozben eszre sem vette hogy leleptem
2016. máj. 28. 14:34
 7/11 anonim válasza:
Mit csináljon? Üljön a sarokba és nézzen a lába elé?
2016. máj. 28. 14:47
 8/11 Bence_ ***** válasza:

Azért vagyok egy nővel, lett családom mert ez fontos.

Játszani is fontos de a szabadidőm megoszlása 90% család 10% én

2016. máj. 28. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én se bírnám. Volt egy csoporttársam akivel se veled se nélküled kapcsolatban voltunk, na neki is a barátok voltak az elsők, a heti 2-3 buli, ilyen olyan szülinap, összefutás, iszogatás. Na meg a "megyek játszani". Jahjj.

A mostani barátom dolgozik, meló után együtt vagyunk, hétvégén is együtt programozunk, én vagyok az első. Ég és föld egy ilyen kapcsolat a "ps és haverok az első" kapcsolathoz képest.

Másoduncsim 6 évig volt együtt egy éjjel nappal játszó fiúval, együtt is éltek, a csaj megvette neki a legújabb cuccokat, többet is keresett, ő tartotta fent a lakást, takarított, mosott, főzött, míg a srác csak játszott... Megunta, rá 2 hónapra lett egy új barátja, azóta már el is jegyezték, most fog születni gyerekük....... :) A játszós 6 év alatt el sem jegyezte.

Azt hiszem mindent elmondtam :))

2016. máj. 28. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi 9-es!
2016. máj. 29. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!