Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elég sokat ps-ezik. Fifázik. Melo után 1-2 meccs este 1-2 meccs. Hétvégén a haverokkal fifa parti. Van hozzám hasonló nőszemély? Hogy kezelitek ezt? Mert én már baromira unom..
Hát de mi zavar benne? Hogy nem veled tölt időt?
Amúgy engem csak az idegesítene, hogy a kedves egyetlenemnek ez lenne az egyetlen kikapcsolódási módja, és másra nem is lenne igénye, pl. sportolni vagy bármilyen kulturális program.
ha kocsmázna, haverozna akkor meg az lenne a bajod.
ő is unhatja a hisztijeidet.. mégse szól érte semmit.
Azért vagyok egy nővel, lett családom mert ez fontos.
Játszani is fontos de a szabadidőm megoszlása 90% család 10% én
Én se bírnám. Volt egy csoporttársam akivel se veled se nélküled kapcsolatban voltunk, na neki is a barátok voltak az elsők, a heti 2-3 buli, ilyen olyan szülinap, összefutás, iszogatás. Na meg a "megyek játszani". Jahjj.
A mostani barátom dolgozik, meló után együtt vagyunk, hétvégén is együtt programozunk, én vagyok az első. Ég és föld egy ilyen kapcsolat a "ps és haverok az első" kapcsolathoz képest.
Másoduncsim 6 évig volt együtt egy éjjel nappal játszó fiúval, együtt is éltek, a csaj megvette neki a legújabb cuccokat, többet is keresett, ő tartotta fent a lakást, takarított, mosott, főzött, míg a srác csak játszott... Megunta, rá 2 hónapra lett egy új barátja, azóta már el is jegyezték, most fog születni gyerekük....... :) A játszós 6 év alatt el sem jegyezte.
Azt hiszem mindent elmondtam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!