Ez a néni boszorkány lenne?
nagymamámhoz szoktam lejárni faluba (mi is faluba lakunk csak másikba) és ott nagyon sok öreg van főleg na mindegy van egy néni és mindenki elkerüli a faluba mert köztudottan boszorkány hírében áll és mamám is mondta sokszor hogy kerüljem el
és én unatkoztam gondoltam elsétálok arra és ilyen csirke fejek voltak egy csomó helyen a kertben kb mintha elrendezték volna ilyen alakzatokban meg (szerintem a csirkék vére egy tálban is) aztán bemásztam a kertbe (félig szét van rohadva a kerítés) és amikor benéztem az ablakon láttam hogy bolhákat fogdosott meg ilyen kéjesen kacarászott közben
az egyik bácsi meg még azt is mondta (mama szomszédja) hogy egyszer még régebben látta a patak parton amikor a lábát áztatta ő meg oda akart menni hozzá (még fiatalabb volt) az meg elszaladt visítva de olyan hanggal mint a szélkiáltó madár aztán csak úgy eltűnt a fák alatt..
Pffffff....
Mi mást?..
Amúgy szerintem legjobb lenne mágján elégetni.A rendőrség biztos támogatna.
A bolhafogdosókat nem szereti senki.
"mi más után kapkodott volna annyira.."
Hát például Bernát a ménkű után szokott... :-D
komoly válaszokat légyszi mert nagyon érdekel
egyébként volt olyan is hogy egy rongybabát ásott el valakinek az ajtó mellé vagyis csak egy babát találtak de biztos hogy ő ásta el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!