Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom hogy mit érzek!? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mit érzek!? 14/F

Figyelt kérdés

Már egy jó idelye beszélgetek egy lánnyal aki nagyon tetszett és még nyár elején elhívtam randizni. Ezzel az volt a baj hogy nem értünk rá mert nyaralni volt meg táborokban. Amikor elment nyaralni szinte nem is beszéltünk. Akkor úgy éreztem hogy már nem is tetszik és e miatt nem írtam rá. Úgymond próbáltam elfelejteni. De a napokban rám írt pont amikor már kezdtem elfelejteni és újra egész nap rajta jár az agyam. Nagyon bejön de valahogy úgy érzem hogy még nem állok készen egy kapcaolatra. Teljesen össze vagyok zavarodva.

A válaszokat előre köszönöm!

2017. aug. 6. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

XDD velem is ugyan ez volt egy lánnyal, aztán nem beszéltünk tovább xD

16/f

2017. aug. 6. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg vagy ijedve, mert olyan dolog küszöbén állsz, ami még ismeretlen számodra. Ezért visszakozol, és bemeséled magadnak, hogy nem is érdekel a lány, nem neked való a kapcsolat stb.

A másik lehetőség, hogy tényleg nem vagy még kész a kapcsolatra, mert egy igazi férfi nem futamodik meg az érzéseitől, és egy lány elől.

A legnagyobb bajod, hogy a semmin parázol egyébként, és a semmin gondolkodsz. Akkor csinálnád jól, ha nem gondolkodnál, csak azt tennéd, ami jól esik. Ha egész nap a lányon kattogsz, akkor beszélgess vele, és hagyd, hogy alakuljon minden magától. Nem fogod megbánni, hidd el.

2017. aug. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!