Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet amit érzek?
Figyelt kérdés
Tavaly megismerkedtem egy fiúval és azóta rengeteget beszéltünk. Nem voltam soha úgy vele hogy tetszene, vagy hogy vonzana. Aztán mostanában nem beszélünk sokat, bunkózik velem és valahogy fáj. Lehet csak azért mert megszoktam hogy sokat beszélünk, de hiányzik. A viccei, meg úgy minden hülyesége. Régebben sokat sírtam miatta, de most már tényleg csak úgy vagyok vele hogy rohadtul örülök ha rám ír. Én nem merek írni neki, hátha megint bunkó lenne tehát számomra "megtiszteltetés" hogy ír. Képes vagyok vele egész éjszaka beszélgetni olyankor. Csak az a baj, hogy ez ritka. Külsőleg tényleg nem vonzódom hozzá, de a belsője valahogy nagyon megfogott.
15/L
2017. jún. 11. 16:15
1/2 anonim válasza:
Tetszik neked.Nem a külső a fontos.Egyáltalán,soha.Ha vágysz a társaságára akkor is ha épp bunkó,és úgy is elviseled,akkor érzel iránta valamit,tetszik neked.Nem vagy bele még szerelmes,de ha így folytatjátok,beszélgetések stb akkor ebből az fog kisülni.Bár nem tetszik,hogy bunkó.Egy lánnyal nem szabad bunkózni.Csak az a kérdés,hogy ő hogy érez irántad?
2/2 A kérdező kommentje:
Vegyes, néha nem tudom eldönteni. Van mikor tök aranyos és irogatja a puszis emojikat (mint barát gondolom) és van mikor nem válaszol, kifogásokat keres, bunkózik mint ahogy azt említettem. Tényleg kiszámíthatatlan.
2017. jún. 11. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!